TVRDE TURCI

Srebrni vatreni koji je svima otplatio kredite sprema potez koji će Hrvatsku ostaviti u čudu?

Ante Rebić
Foto: instagram
1/5
23.07.2024.
u 19:38

A turski mediji prenose informacije novinara Sercana Dikmea koji tvrdi da bi se Rebić mogao umiroviti iduće godine. Tada će imati samo 32 godine i odluka o umirovljenju bila bi senzacija budući da još nekoliko godina može igrati ozbiljan nogomet.

Bivšeg reprezentativca Ante Rebića Turci se pokušavaju riješiti već više od pola godine, ali Ante je još uvijek u klubu, koji očito nimalo ne računa na njega pa tako Hrvat nije niti išao na pripreme u Austriju.

Bešiktaš je tijekom priprema objavio kako je klub pojačao dugogodišnji talijanski reprezentativac i bivši kapetana Lazija Ciro Immobile, što znači da za našeg Rebića više nema mjesta u Istanbulu. Tamošnji mediji su nedavno pisali da u Bešiktašu ima velika primanja od 2.5 milijuna eura godišnje uz razne bonuse, što je svakako preskupa investicija u odnosu na ono što pokazuje. 

Podsjetimo, istu sudbinu već je doživio u talijanskom Milanu. Tada su mu Milan i trener Pioli poručili da je višak i da neće igrati ako ne pronađe novog poslodavca. U karijeri je osim za Milan i Bešiktaš nastupao za Split, Fiorentinu, Hellas i Eintracht iz Frankfurta. Isto tako, 2018. godine osvojio je srebrnu medalju na ruskom Mundijalu.

A turski mediji prenose informacije novinara Sercana Dikmea koji tvrdi da bi se Rebić mogao umiroviti iduće godine. Tada će imati samo 32 godine i odluka o umirovljenju bila bi senzacija budući da još nekoliko godina može igrati ozbiljan nogomet.

Podsjetimo, u srpnju 2018. godine austrijski mediji objavili su kako su od njegova bivšeg suigrača iz mlade reprezentacije Lovre Šindika doznali kako je Ante u svome rodnom selu svima otplatio kredite. Rebić nije želio da se dozna za taj hvalevrijedan potez, pa je sve učinio u medijskoj tišini.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Ante Rebić
1/61
 
Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Ričard
Ričard
23:29 23.07.2024.

Ante, vrati se ti kući svojoj. S tebon nikad dosadno. HŽV

OX
oxymoron
22:12 23.07.2024.

Dovoljno je zaradio i uz to je ocito inteligentan i svoj. Sretno!

DU
Deleted user
21:20 23.07.2024.

Rebiću Vrime je !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije