PRIKLJUČIO SE

VIDEO Rakitić odradio prvi trening u Hajduku, nije se odvajao od jedne stvari

Rakitić
Foto: Hajduk.hr
1/6
23.07.2024.
u 18:33

Rakitić i novopridošli igrač Abdouije Sanyang Bamba su odradili individualni trening s kondicijskim trenerom Dinom Tenderinijem, a vježbali su na glavnom terenu Poljuda. Raketa je u ruci držao štopericu i mjerio vrijeme.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i službeno se pridružio momčadi Hajduka kao najzvučnije pojačanje uoči nove sezone Hrvatske nogometne lige. U nedjelju poslijepodne stigao je u Split, a u 19.30 predstavljen je na stadionu Poljud. Navijači su, oduševljeni njegovim dolaskom, organizirali doček slavnog reprezentativca i pozdravili ga pjesmom, ovacijama i bakljama.

Hajduk je danas u prodaju pustio i dres na kojem je Rakitićevo prezime s brojem 11. A bivši vatreni danas je odradio i prvi trening u novom klubu.

@hnkhajdukofficial Neki novi momci su u gradu... 👀 @Ivan Rakitic #hnkhajduksplit #hajdukzivivjecno ♬ original sound - HNK Hajduk Split

On i novopridošli igrač Abdouije Sanyang Bamba su odradili individualni trening s kondicijskim trenerom Dinom Tenderinijem, a vježbali su na glavnom terenu Poljuda. Raketa je u ruci držao štopericu i mjerio vrijeme. Bio je to uvod za kasniji zajednički trening s ostatkom prvotimaca.

Hajduk novu sezonu otvara u četvrtak kada u Konferencijskoj ligi na Poljud stiže HB Torshavn s Farskih otoka. Još nije poznato hoće li Rakitić konkurirati za tu utakmicu.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Rakitić
1/61
 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije