POMALO PRETJERANO

Katanec žestoko napao Keka: Ja se drugome ne miješam u posao!

Srečko Katanec
Marko Lukunic/PIXSELL
03.06.2015.
u 13:16

'Ja mogu za njega isto reći da će sljedeće godine osvojiti Europsku ligu ili da će biti prvak Hrvatske! On ni ne zna što se događa u reprezentaciji.'

Slovenski izbornik Srečko Katanec u ekskluzivnom je intervjuu za Goal.com žestoko odgovorio Rijekinu treneru Matjažu Keku! Naime, na benignu izjavu Keka, također u intervjuu za Goal, kako će se Slovenija plasirati na Euro 2016., Katanec je skočio kao oparen!

"To nema smisla komentirati. Ja se drugome ne miješam u posao, ne radim to. Ja mogu za njega isto reći da će sljedeće godine osvojiti Europsku ligu ili da će biti prvak Hrvatske! On ni ne zna što se događa u reprezentaciji, kao što ja ne znam što se događa kod njega, nemam pojma u kojim uvjetima rade, kakve probleme imaju s igračima. Zato je dati ovakvu izjavu za mene najmanje neozbiljno. Takva je izjava neozbiljna i apsolutno neprofesionalna! Što sad to znači?! Ljudi, pročitajte, i ako ne odem na Euro, što će biti? Hoćete mi je**i mater? Mislim, to je užasno!"

Katanec je dio igračke karijere, sezonu 1985./86., proveo u Dinamu, a 30 godina kasnije plavi su nepobjedivi u Hrvatskoj i stalni sudionici eurokupova do Božića.

"Ne znam točno koliko, ali Mamić je u zadnjih deset godina napravio igrače za preko 200 milijuna eura. To je čudo Božje! Nema nikoga na svijetu tko bi bio toliko produktivan, tko ima takvu školu. Mogu pričati što žele, ali ovdje sam pogledao turnir Nike U-17 i pobijedio je Dinamo, potom gledaš ove momke, koji se na najmoćnijim turnirima razvijaju, pobjeđuju na svim razinama i dođu tehnički spremni, brzi, sve..."

"Rade! Ljudi jednostavno rade. A u slovenskoj ligi, čini mi se da ne... Govorim o mlađim ekipama, ne o ligi. Koliko se trči, što se trenira, koliko se trenira. Ovdje bi se kod nas mogli dobro zamisliti. Svi zajedno. Govorim o mlađim selekcijama, U-14, kadeti… Nisam siguran da još itko trči! Da, istina! Sve je to umjetna trava, a na umjetnoj travici je sve fino, a potom dobivamo generacije igrača koji su aerobno nespremni , ni jednog ne dobiješ da bi bio aerobno sposoban. Danas je nogomet postao najprije fizička stvar, a ono što ti znaš... Danas te mogu pojesti! Dajte mi ih deset koji mogu trčati i šprintati, pa možemo ih sve pojesti!"

>> Što je još Srečko Katanec rekao pročitajte na Goal.com

>> Matjaž Kek pokleknuo samo jednom u dvije sezone - pred Dinamom

Komentara 5

MA
Mars...+
16:33 03.06.2015.

"Ne znam točno koliko, ali Mamić je u zadnjih deset godina napravio igrače za preko 200 milijuna eura. To je čudo Božje! Nema nikoga na svijetu tko bi bio toliko produktivan, tko ima takvu školu. Mogu pričati što žele, ali ovdje sam pogledao turnir Nike U-17 i pobijedio je Dinamo, potom gledaš ove momke, koji se na najmoćnijim turnirima razvijaju, pobjeđuju na svim razinama i dođu tehnički spremni, brzi, sve...">>>>. da Maminjo radi zajedno sa strucnim stozerima ,najboljim trenerom u Hrvatskoj i upravnim odborom, za razliku od onih crvenih i drogasa koji konstantno pljuju po njemu i klubu kojeg toboze vole. Ah da, umalo zaboravih one cccc-ovce.

PA
pappmisi
16:53 03.06.2015.

Samo DINAMO, I ZDRAVKO MAMIC!!! Da namzivi i radi u Dinamu jos 100 godina. Pozdrav iz Madjarske

MA
Mars...+
16:47 03.06.2015.

Bas me zanima sto kaze EU Jovan na ovu temu....he,he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije