kapetan momčadi

Srna oduševljen: Napokon ste vidjeli pravi Šahtar

Darijo Srna
PA/Pixsell
28.11.2013.
u 11:54

- Protiv Bayera smo odigrali dobro, ali nismo pobijedili jer nismo imali sreće. No, srećom, sve nam se vratilo u ovoj utakmici

Šahtar je jučer odigrao odličnu utakmicu u 5. kolu Lige prvaka i pobijedio Sociedad 4:0, a to je razveselilo njihova kapetana Darija Srnu.

- Protiv Bayera smo odigrali dobro, ali nismo pobijedili jer nismo imali sreće. No, srećom, sve nam se vratilo u ovoj utakmici. Stavili smo Sociedad pod veliki pritisak u svih 90 minuta i isplatilo se. Bila nam je ovo posljednja domaća utakmica u ovoj godini i drago nam je da smo razveselili naše navijače. 

Kolo prije kraja prvak Ukrajine nalazi se na drugoj poziciji s bodom više od Bayera. U posljednjem kolu gostuje u Manchesteru.

- Ovo je bio pravi Šahtar koji je u konačnici nagrađen s dobrim rezultatom. Pred nama je ključna utakmica u Manchesteru, na Old Traffordu. Sve ovisi o nama i stoga ćemo ostaviti sve na travnjaku da izborimo prolazak iz skupine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije