Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI PIKSI

Srpski izbornik posjeduje bogatstvo, a ovako se ponaša. Konobar ispričao pravu istinu o Stojkoviću

Euro 2024 - Denmark v Serbia
Foto: Fiona Noever/REUTERS
1/5
30.06.2024.
u 16:16

Konobar iz ugostiteljskog objekta otkrio je kako se Piksi ponaša kad dođe kod njih.

Bivši srpski nogometaš i sadašnji izbornik Dragan Stojković Piksi našao se na meti brojnih kritika nakon ispadanja orlova u grupnoj fazi Eura. Bivši nogometaš Crvene zvezde sa suprugom Snežom napravio je obiteljski dom u Dorćolu, urbanom naselju u Beogradu, a ondje žive u luksuznoj vili. Novinari srpskog medija Kurira razgovarali su sa Piksijevim susjedima koji su otkrili kakav je privatno.

GALERIJA Hrvatska je grupu na Euru igrala bolje nego u Katru

Euro 2024 - Denmark v Serbia
1/6

- Susreo sam ga par puta ovdje u naselju kad dođe iz inozemstva. Često je u društvu supruge. Onako kako izgledaju u novinama, apsolutno su takvi i uživo. Znate što mi je najzanimljivije, koliko su zapravo oboje jedni sasvim normalni i prizemni ljudi. Toliko novca imaju, a toliko su nenametljivi. Tko ga zaista dobro ne poznaje, kao i njegovu karijeru, nema šanse da bi ga prepoznao na ulici - ispričao je jedan Stojkovićev susjed. 

VEZANI ČLANCI:

Konobar iz jednog ugostiteljskog objekta otkrio je kako se legendarni Piksi ponaša kad dođe kod njih. 

- Također sam ga sretao s gospođom, ali je super što svaki put ostavi dobru napojnicu. Posljednji put kad je bio, pio je neko dobro vino. Znam da smo za njih dvoje poslužili samo najkvalitetnije i trudili smo se da sve bude na vrhunskoj razini. Tako je na kraju i zahvalio, jer nam je Dragan ostavio, točnije meni, 100 eura napojnice. Prvo sam odbijao i rekao da je stvarno previše, ali on nije ni htio drugačije postupiti. Znam da se osmjehnuo i u tom trenutku mi rekao: 'Ovo je tvoje, zaslužio si i nemoj se ustručavati - izjavio je konobar za SuperTV. 

Komentara 19

Avatar majkuvam
majkuvam
17:44 30.06.2024.

Neka im on i dalje bude izbornik...

Avatar Caliban
Caliban
18:22 30.06.2024.

Legendarni? Komu jbvs on u usta škrbava četnička!

JA
JapaRuda
19:00 30.06.2024.

Ne zanimaju nas događaji iz turske čarapanije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije