Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNI KOMENTATOR

Joško Jeličić otvorio dušu: Govore da sam ekstremni desničar, rasist, da ne volim Srbe...

Joško Jeličić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
30.06.2024.
u 13:03

- Prije prve emisije me zove sin i pita imam li koga na Rebru. Pao sam s kreveta. Kaže da na Bukovčevom trgu leži Nepalac krvave glave u nesvijesti. S obzirom da hitna nije odmah došla zvao me imam li nekoga, a moja žena je uzela trenirku i otišla da ga utopli.

Stručni komentator na HRT-u Joško Jeličić, više neće više raditi taj posao do kraja aktualnog Eura. Gostujući na popularnoj Tribina podcastu izjavio je da je kontaktirao glavnog urednika sportske redakcije Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura prvenstva na HRT-u. Kao razlog je obrazložio da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da kada bi nastavio svoj posao tamo, da bi to samo bilo odrađivanje posla.

Jeličić je ima neobičan način komentiranja događaja i često nakon analize nabaci sarkastični komentar zbog kojih je stekao veliku popularnost u javnosti. Međutim, tijekom Eura 2024. izrekao je komentare koji su često bili na granici prihvatljivog ukusa zbog čega se HRT morao ispričavati javnosti. To ipak nije pokolebalo bivšeg nogometaša Dinama i Hajduka pa je i dalje nastavio govoriti specifične komentare kojima je privukao i dosta pažnje u regiji.

A Jeličić je gostujući u spomenutom podcastu progovorio o svom radu.

- Ne pratim portale od 2017. godine. To je posao koji ima jako puno reakcija. Ja sam taj koji kaže ono što misli. Ne znam koliko će moj dolazak u ovaj podcast biti medvjeđa usluga - došao vam je nekakav ekstremni desničar, ksenofob, rasist... - rekao je i dodao:

- Ja mogu imati samo loš humor. Prije prve emisije me zove sin i pita imam li koga na Rebru. Pao sam s kreveta. Kaže da na Bukovčevom trgu leži Nepalac krvave glave u nesvijesti. S obzirom da hitna nije odmah došla zvao me imam li nekoga, a moja žena je uzela trenirku i otišla da ga utopli.

Dotaknuo se i Srba.

- Nemam ništa protiv Srba, posebno nogometaša jer poštujem svakog. Ono što sam rekao je bilo upućeno njihovim tabloidima. Žao mi je svakog civiliziranog Srba koji živi pod diktaturom Vučića i medija. Imam hrpu prijatelja i poznanika u Srbiji.

>> Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Joško Jeličić
1/24

 

 

 

 
 
 

Komentara 45

JU
JurekJuric
13:37 30.06.2024.

Čekaj a zašto bih ja morao voljeti srbe...? Ja ne volim zmije i štakore pa nikom ništa ali ako ne volim srbe eto ti problema....

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
14:08 30.06.2024.

Palac gore za Jeličića. Rekao je iskreno i dobro većinu stvari, o stilu humora možemo diskutirati, ali realno nebitno je. To što smo mi zemlja dodvorica i non-stop se nekome ispričavamo, a voditelji su generalno uštogljeni je drugi par cipela

VA
vapor
14:53 30.06.2024.

Nesvakidašnji i nadahnuti komentator. Znalac i emotivac. Tko mu točno zamjera što ne voli Srbe? Zamjera? Pa tko uopće voli te Srbe? Zašto su se sve vrijednosti poremetile?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije