GROM IZ VEDRA NEBA

Srpski mediji ne mogu doći sebi od šoka: Evo što kažu na Ivaniševića kao izbornika Srbije

Goran Ivanisevic of Croatia is inducted into the International Tennis Hall of Fame in Newport
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
14.12.2021.
u 17:55

- Grom iz vedra neba! Đoković izbornik, čak bi i Hrvat mogao predvoditi Srbiju -  kaže Informer

Vjerojatno neću ići u Australiju jer se izbornika na tom natjecanju ne pita puno, izjavio je za Žurnal.rs Viktor Troicki i tako odškrinuo vrata vijesti kakva dugo nije odjeknula ovdašnjim prostorom: Goran Ivanišević mogao bi postati izbornik Srbije!

 Prilika za neočekivani angažman otvara se u ATP Cupu, momčadskom natjecanju koje će se početkom sezone održati u Sydneyju i na koje Srbi vjerojatno neće doputovati sa svojim izbornikom Viktorom Troickim. Turnir se održava od 1. siječnja do 9. siječnja u Sydneyu, a to je bitna informacija jer postavlja u prvi plan Ivaniševića. Naravno, srpski mediji prenijeli su tu vijest, a evo što kažu.

- Hrvat izbornik Srbije? Šokantna vijest stiže iz Zagreba: Novak Đoković dononosi povijesnu odluku, piše Kurir, a u istom tonu ide i Blic:

- Zagrebački mediji plasirali šokantnu vijest, povijesnu odluku može donijeti Novak Đoković.

- Grom iz vedra neba! Đoković izbornik, čak bi i Hrvat mogao predvoditi Srbiju -  kaže Informer i dodaje:

- Legendarni Hrvat bi mogao preuzeti ulogu izbornika kada će se ionako naći tada u Sydneyu s Đokovićem.

Podsjetimo, prema pravilima, prvi tenisač reprezentacije može preuzeti funkciju izbornika, ali može i izabrati nekog drugog. Pravila kažu da zamjena mora biti iste nacionalnosti kao glavni izbornik, ali moguće su iznimke. Dakle, ako bi Đoković i Ivanišević željeli spojiti ugodno s korisnim, a to znači početak sezone u Australiji, mogli bi zajedno raditi "na drugom kraju svijeta" već s prvim danom 2022. Jer, sad je već jasno da najbolji tenisač putuje na Australian Open, što je bilo upitno zbog rigoroznih mjera koje propisuju da u zemlju ne može netko tko nije cijepljen.

>>> Pogledajte video: Ivanišević je za Večernji list govorio o Đokoviću i odnosima Hrvatske i Srbije 

 

Komentara 27

GR
gravitacija
18:25 14.12.2021.

Rekoh ja da će još Thompson pjevati na Marakani.

PA
pavlemarkovic
19:43 14.12.2021.

Zašto, pa što je bio Pilić?

DU
Deleted user
19:49 14.12.2021.

ivaniševića za predsjednika srbije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije