PRVI PUT OD 1991.

Srpski mediji tvrde da Torcida dolazi u Beograd i pitaju: 'Sprema li se kaos?'

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
02.09.2024.
u 19:35

Dvoboj na prvu ne vuče na dvoboj visokog rizika, ali mogao bi biti. Naime, lako je moguće da će osim Zvezdinih i Benficinih navijača po prvi put nakon 1991. na Marakanu kročiti i - Torcida

Liga prvaka počinje za dva tjedna i na samom startu očekuju nas jake utakmice, kao i dvije reprize prijašnjih finala Lige prvaka, Milan protiv Liverpoola i Manchester City protiv Intera. Dinamo će natjecanje otvoriti na Allianz Areni protiv Bayerna, a zanimljiv bi mogao biti i duel između Crvene zvezde i Benfice.

Srpsko-portugalski dvoboj na prvu ne vuče na dvoboj visokog rizika, ali mogao bi biti. Naime, lako je moguće da će osim Zvezdinih i Benficinih navijača po prvi put nakon 1991. na Marakanu kročiti i - Torcida.

Telegraf ističe: "Sprema li se kaos u Beogradu? Torcida Split prvi put nakon 1991. dolazi na Marakanu, a evo koji je razlog". Razlog leži u činjenici da su Benficini No Name Boysi već 30 godina u dobrom odnosu s Torcidom te je itekako moguće da će se naći na istoj strani stadiona. Srpska policija bi tog 19. rujna mogla imati puno posla.

Osim međusobno, Crvena zvezda i Benfica igrat će protiv još dva ista kluba, Monacom i Barcelonom. Uz njih, Zvezda će igrati i protiv Intera, Stuttgarta, Milana, PSV-a i Young Boysa, a Benfica protiv Atletica, Feyenoorda, Bayerna, Bologne i Juventusa.

 
 

Komentara 2

PA
Paket
20:32 02.09.2024.

Ono kad tvoj klub godinama ne prođe nikoga u Europi pa moraš ići na tuđa gostovanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije