dušan vlahović u krizi

Srpski reprezentativac proživljava teške dane, a zbog svega se odlučio i na jedan radikalan potez

ITA, Serie A, Juventus Turin vs Sampdoria Genoa
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
1/3
09.04.2023.
u 11:53

Vlahović je u Torino stigao u transferu teškom 81,5 milijuna eura i najveće je pojačanje kluba u posljednje dvije godine, ali posljednjih mjeseci ne uspijeva opravdati tu titulu. Zbog toga je napravio radikalan potez.

Srpski reprezentativac proživljava najveću krizu otkako je stigao u Juventus. Dušan Vlahović ni protiv Lazija (1:2) nije uspio pogoditi mrežu, a na terenu nije napravio razliku. Zabio je 11 golova ove sezone u svim natjecanjima, ali je osam puta zadržao praznu mrežu u Serie A.

Posljednji put zabio je 7. veljače, kada je dva puta zabio u pobjedi nad Salernitanom, a tada je imao i asistenciju. No, iako je Juventus kasnije došao do pobjede, to je bilo nezapaženo. Pritom je u dvije utakmice za Srbiju postigao tri gola, što govori da problem možda nije samo u njemu.

March 12, 2023, Turin: Turin, Italy, 12th March 2023. Dusan Vlahovic of Juventus salutes the fans following the final whistle of the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Photo via Newscom Photo: Jonathan Moscrop/NEWSCOM
Foto: Jonathan Moscrop

Kako su kritike postajale sve glasnije, au Vlahovićevoj glavi se pojavljivale crne slike, Srbin se odlučio na radikalan potez. Srpski nogometaš odlučio je ugasiti svoj Instagram profil koji prati ili ga je pratilo 1,9 milijuna ljudi kako bi lakše izašao iz krize.

Ovaj loš period će nesumnjivo proći kad-tad, ali Vlahović želi da se to dogodi što prije. Prvu priliku imat će u četvrtak protiv Sportinga u Europskoj ligi, a tri dana kasnije čeka ga duel sa Sassuolom.

Vlahović je u Torino stigao u transferu teškom 81,5 milijuna eura i najveće je pojačanje kluba u posljednje dvije godine, ali posljednjih mjeseci ne uspijeva opravdati tu titulu. Zbog toga je napravio radikalan potez.

>> VIDEO: Bišćan s Čačićem ima nevjerojatnu poveznicu. Naslijedio je trenera s kojim je doživio ružnu epizodu

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar 15545
15545
17:53 09.04.2023.

Dusan Silni...

Avatar Moodleen
Moodleen
17:43 09.04.2023.

I opet, i opet, i opet.... Do kad to provociranje civilizacije sa prekodrincima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije