DANIL MEDVJEDEV

Srušio Đokovića s prvog mjesta pa ga odmah izgubio: Bolje biti prvi tjedan dana nego nikad

Reuters
15.03.2022.
u 16:05

- Dat ću sve od sebe, na treninzima, mečevima, grand slam turnirima, mastersima, osvojiti što više turnira i osvojiti što više bodova kako bih mogao dugo biti broj 1.

Bolje je nakratko biti najbolji nego nikada, kazao je ruski tenisač Danil Medvjedev, koji je izgubio mjesto prvog igrača svijeta nakon poraza u 3. kolu Mastersa u Indian Wellsu od Francuza Gaela Monfilsa.

- Dat ću sve od sebe, na treninzima, mečevima, grand slam turnirima, mastersima, osvojiti što više turnira i osvojiti što više bodova kako bih mogao dugo biti broj 1. Ali bolje je biti broj jedan tjedan dana nego uopće ne biti na vrhu - rekao je 26-godišnji Medvjedev.

Rusa će početkom sljedećeg tjedna na vrhu svjetske ljestvice zamijeniti Srbin Novak Đoković, koji se tako nakon samo tri tjedna vraća na svjetski tron. Đoković ne nastupa u Indian Wellsu jer još uvijek nije cijepljen protiv koronavirusa i stoga mu nije dopušten ulazak u Sjedinjene Države, a bit će na čelu ATP ljestvice barem do 3. travnja.

Uspješnim nastupom na Mastersu u Miamiju sljedećeg tjedna, Medvjedev bi opet mogao preuzeti vodstvo na ATP ljestvici. Za to će mu biti potrebno da se plasira u polufnale, s obzirom na to da je prošle godine ispao u četvrtfinalu.

>>> Novak Đoković još ne zna može li na Roland Garros

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:36 21.03.2022.

Ljudi, je li ovo moguće? Đoković je najbolji na svijetu i kad ne igra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije