Trend

Stamenković se zaručio s 'cajkom' Silvijom Nedeljković

Stamenković (1)
VL
30.06.2011.
u 20:09

Kao što je većina srbijanskih nogometaša u vezi ili braku s poznatim djevojkama, tako je i Saša Stamenković zaručen sa Silvijom Nedeljković, također poznatom pjevačicom narodnih pjesama, koje mi nazivamo "cajkama".

Njegov bivši klupski kolega Tošoć, primjerice, oženjen je Jelenom Karleušom. No buran život Saše i Silvije prate srbijanski tabloidi, pa se stalno piše da su prekinuli svoju vezu, da jedan drugoga varaju kad god im se za to pruži prilika.

Ipak, Silvija je odlučila zapostaviti karijeru i sa zaručnikom otići u Baku. 

Komentara 3

ED
europski dinamo
20:38 30.06.2011.

Jako bitno.

Avatar Pivica
Pivica
10:07 01.07.2011.

Dobro jesi li ti Flače manijače normalan? Pa odjebi više sa temam iz Srbije,zapravo odjebi iz večernjaka budalo retardirana!

SV
sven222
11:05 01.07.2011.

tebi je u glavi cajka...cajka je amaterska pjevačica koja pjeva po kafanama a ne one koje se bave time profesionalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije