UVIJEK SLIKOVIT

Stanko Poklepović: Posegnut ću za betonom bude li potrebno

Stanko Poklepović
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
07.04.2015.
u 12:27

"Jednim treningom se ne može ništa dobiti, želim s igračima normalan odnos, ljudski. Ja i oni sve rješavamo i nitko više."

Opet dvoboj Hajduka i Splita, u prvenstvu su "crveni" bili uspješniji, a sada "bijeli" žele uzvratiti. U srijedu u 20 sati igra se prva utakmica polufinala Kupa Hrvatske.

- Ovo će biti drugačija utakmica, ovo je drugo natjecanje. Želimo u finale, želimo do kraja. Zanima me prolaz u finale, bilo kakav, nije bitan rezultat u ovoj prvoj utakmici - kazao je Hajdukov trener Stanko Poklepović, koji će na raspolaganju imati Maglicu, Gotala i Kalinića.

Vratio se na trenutak na subotnji dvoboj.

- Utakmica je bila kvalitetom prolazna, bio sam iskren i rekao sam da sam ja odgovoran, pobjednik piše povijest, a to je bio Split. Analize koje sam napravio upućuju da je Split pobijedio iz dvije situacije koje nisu bile opasne. Osim rezultata ta se utakmica ne može staviti na stranu Splita. Na toj utakmici me najviše pogodilo puno žutih kartona, remplanje, to ne mogu podnijeti. Osuđujem svakog aktera, tražim kulturu u igri, kulturu prekršaja, mi smo u svom gradu, igrači obje momčadi su iz ovog grada. Kapetan neka dođe s naklonom "imate pogrešku gospon sudac", pet metara od njega, to su moje upute, ali one se ne dogode, jer postoji stres, sudionici ne vladaju svojim emocijama, pa se pojave Milevski, Sušić ili Poklepović - rekao je Poklepović.

Kolega mu je predbacio da nije strog, podastro mu primjer Interovog trener Mancinija koji je svoje igrače kaznio treningom na Uskrs.

- To se zove Mancini, a ja sam Poklepović, nemojte me uspoređivati s njim. Jednim treningom se ne može ništa dobiti, želim s igračima normalan odnos, ljudski. Ja i oni sve rješavamo i nitko više. Razgovarao sam s njima da im raskrvarim dušu, da ih stavim u poseban odnos - kaže Poklepović.

Nakon poraza protiv Splita preuzeo je odgovornost, sebi predbacio što nije postavio beton obranu.

- Posegnut ću za betonom bude li potrebno - kazao je Poklepović.

Za kraj je komentirao ideju Davora Šukera da utakmica Hrvatska - Italija ipak dodijeli Splitu.

- To ne bi trebao biti prijedlog, već obaveza Šukera. Tako se treba postaviti ako je pravi predsjednik saveza. Nitko tu utakmicu nije ni trebao stavljati gore. I sad taj sastanak, o čemu imaju pričati, to je za malu djecu - zaključio je Poklepović.

>> Neka mi Špaco ne zamjeri, ali nije li bilo pametnije da Hajduk vodi Vukas?

Komentara 3

MO
mozdaznam
12:47 07.04.2015.

tipični tovarski panglu. samo brblja

SO
sojko2
13:54 07.04.2015.

deda tvoji rezultati govore sve, a onaj tko te postavio za trenera ne bi trebao sudjelovati ni u upravljanju kućnog savjeta

QI
qiqo
18:54 07.04.2015.

Stanko Poklepović je zreo za ludnicu....a Ajduk za 2 ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije