Tulum u Beogradu

Starleta iz Srbije: Kovačić i Perišić pokušali su me napiti!

Jelena Krunić
Foto: Instagram
1/3
14.11.2015.
u 11:02

- Njih dvojica su zaista super momci i htjeli su me napiti, ali nisu uspjeli. Ipak sam ja u dobroj kondiciji. Donosili su mi šampanjac pa su poslije probalili i rakiju od maline

Mateo Kovačić i Ivan Perišić prije nekoliko dana tulumarili su u Beogradu, a s njima je bila i poznata starleta iz Srbije Jelena Krunić, koja je sudjelovala u "Farmi." Hrvatski reprezentativci bili su dobro raspoloženi, odlično su se zabavili te podijelili mnogo fotografija.

Svjedoci koji su se tu večer našli u beogradskom klubu tvrde da nogometaši nisu bili pijani, tek su probali jednu rakijicu. Naravno, medijima iz Srbije ta je priča bila zanimljiva pa su Jelenu Krunić pitali vezano uz tulum.

- Njih dvojica su zaista super momci i htjeli su me napiti, ali nisu uspjeli. Ipak sam ja u dobroj kondiciji. Donosili su mi šampanjac pa su poslije probali i rakiju od maline. Meni su donijeli brdo rakija, a i sami su ih probali, ali samo su srknuli zbog radoznalosti. Nisu htjeli više, s obzirom na to da ih ipak čekaju profesionalne obaveze. No, oni su bili jako veseli i bez alkohola. Zaista veseli i dobri momci, rekla je Krunić za Espreso.rs.

>>Kovačić i Perišić na narodnjacima u Beogradu 'razbacivali se' eurima

>>Kovačić i Kramarić: Prijavite se na Kutiju šibica

All of the lights... 😄😄😄 #sea #allofthelights #dubrovnikoldtown #copacabana #lovemylife #joy #hapiness

A photo posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on

 

 

 

 

 

 

Feelin' blue.. #blue #brinettegirl #tatooedmodel #tattooedgirls #farma6

A photo posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on

 

Komentara 26

Avatar ČEPlN
ČEPlN
12:22 14.11.2015.

pa si dala trijezna,, blago majci koja te rodi

JU
juma
11:43 14.11.2015.

Je li ovo starleta? Prije će biti star. Je li ovo muškarac ili neki poznati transvestit?

JO
jovanovic
12:25 14.11.2015.

Prostitucija je unosan biznis a toga u Serbiji ne manjka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije