Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS ZA BELGIJU

Štimac izostavio Sammira, pretpozivi Miliću, Badelju i Benku

Trening reprezentacija Marakana (1)
Marko Lukunić/Pixsell
30.09.2013.
u 14:48

Poziv je dobio i Šime Vrsaljko, s obzirom da će kapetan Darijo Srna te Joe Šimunić morati propustiti utakmice s Belgijom

U završnici natjecanja u skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, Hrvatsku očekuju domaći ispit protiv prvoplasirane Belgije i gostovanje u Glasgowu kod Škotske. Izbornik Igor Štimac pozvao je 26 kandidata za tu reprezentativnu akciju, a među njima nema Dinamovog Sammira.

Poziv je dobio i Šime Vrsaljko, s obzirom da će kapetan Darijo Srna te Joe Šimunić morati propustiti utakmice s Belgijom. Pretpozivi su upućeni Hrvoju Miliću (Rostov), Milanu Badelju (HSV) i Leonu Benku (Rijeka).


Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Dario Krešić (Lokomotiv)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Southampton), Josip Pivarić (Dinamo), Ivan Strinić (Dnipro), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Šime Vrsaljko (Genoa), Igor Bubnjić (Udinese)

Vezni igrači:
Ivan Rakitić (Sevilla), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Perišić (Wolfsburg), Mateo Kovačić (Inter), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev), Niko Kranjčar (QPR), Arijan Ademi (Dinamo), Alen Halilović (Dinamo)

Napadači:
Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Alves Da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Everton), Nikola Kalinić (Dnipro), Ante Rebić (Fiorentina)

Ogled s Belgijom na rasporedu je 11. listopada na Maksimiru, dok će četiri dana kasnije Hrvatska na Hampden Parku odmjeriti snage s reprezentacijom Škotske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije