humanitarna utakmica

Štimac, Jurčić i Shorty igrali za obitelj Križan

Igor Štimac (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/18
11.11.2012.
u 10:21

U Sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku u subotu navečer odigrana je humanitarna utakmica Vatreni '98 protiv slekecije Slavonije i Baranje za pomoč obitelji Križan iz baranjskog sela Suza.

Igor Štimac vratio se, u društvu svoga pomoćnika Krune Jurčića, na mjesto uspjeha.

U Osijeku je, ni mjesec dana nakon što je u kvalifikacijama "isprašio" Wales i dobio potporu dobrog dijela navijačkog puka, u dvorani Zrinjevac sudjelovao u humanitarnoj utakmici koju je organizirao predsjednik osječkog Metalca Boro Ivković, a s koje je prihod namijenjen obitelji Nade Križan, udovici hrvatskog branitelja i samohrane majke petorice sinova koja živi u uvjetima nedostojnim čovjeka.

Na susretu je igrao Igor Štimac, Kruno Jurčić, Marko Babić, Shorty, sudili su Bruno Marić i Andrej Burilo, na klupi sjedio Stanko Mršić...

Komentara 1

SA
santos008
14:32 12.11.2012.

Svaka cast,vama razonoda a obitelji korist.Ovo je za svaku pohvalu samo tako nastavite.Cista desetka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije