Glavna zvijezda

Stipe Miočić u novom spotu oduševio s privjeskom u automobilu

Stipe Miočić
Foto: You Tube Screenshot
1/3
08.06.2018.
u 10:10

Stipu su ovaj puta pratili u vatrogasnoj postaji, koja nije samo njegov posao, nego mu to predstavlja ljubav, bratstvo i prijateljstvo

Stipe Miočić našao se kao glavna zvijezda videa koji mu je posvetio njegov osobni sponzor, ujedno i jedan od UFC sponzora, pivnica Modelo. Pogledajte na koji su način predstavili UFC prvaka za kojeg vjeruju da će i 7. srpnja biti “And Still…”, piše Fightsite.

Jedan dio videa posvećen je njegovim hrvatskim korijenima, gdje Stipe govori o tome kako se njegova obitelj uopće našla u Americi. Otkriva kako je uložio jednak trud da bi postao vatrogasac, kao i onaj da osvoji UFC naslov prvaka u teškoj kategoriji.

Stipu su ovaj puta pratili u vatrogasnoj postaji, koja nije samo njegov posao, nego mu to predstavlja ljubav, bratstvo i prijateljstvo, a možemo čuti što o njemu misle kolege.

Posljednji dio videa posvećen je pivu koje mu je sponzor, čiji logo možete vidjeti na njegovoj majici dok trenira koristeći vatrogasnu opremu.

>> Pogledajte gostovanje Cro Copa na Večernji TV-u

Komentara 4

SV
sanja.vrban.14
11:05 08.06.2018.

Bog i Hrvati.

MO
mobitel20
11:14 08.06.2018.

Stipe Miocic ! Apsolutni prvak svijeta ! Hrvatski ponos ! Ali naci ce se vec imbexsasa, n1 , netovaca , petokolonasa na tzv.HRT i slicnih kreatura kojima je jedini smisao ubiti svaki ponos i veselje kod Hrvata.

ŠO
šolman
11:51 08.06.2018.

Oduševio je privjeskom, a ne "s privjeskom".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije