27. DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Vatreni protiv Maroka idu po drugu broncu, treće odličje na Mundijalima!

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
Foto: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
1/6
17.12.2022.
u 06:30

Hrvatska želi ponoviti 1998., kada je reprezentacija pod trenerskom palicom Ćire Blaževića u svom debiju na natjecanju osvojila medalju. Neka im je sa srećom!

Pretposljednji je, 27. dan na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Uoči sutrašnjeg finala, vrijeme je za susret za treće mjesto između Hrvatske i Maroka. Vatreni žele ponoviti 1998., kada je reprezentacija pod trenerskom palicom Ćire Blaževića u svom debiju na Mundijalu osvojila brončanu medalju. Bilo bi to treće odličje reprezentacije na SP-ima i drugo uzastopno, nakon srebra u Rusiji 2018. 

>> Vatreni trenirali s Mandžukićem uoči utakmice s Marokom

Susret je na rasporedu u 16 sati, a od jutra će se iz Dohe uživo javljati reporter Večernjeg lista Tomislav Dasović. Pratimo okupljanja navijača koji su već u Kataru ili koji su onamo stigli bodriti vatrene. 

U znaku reprezentacije bit će i naš cijeli današnji program od tiska, društvenih mreža i weba. Već od 7 sati pratimo zagrijavanje koje će trajati tijekom cijelog prijepodneva. 

Sutra u istom terminu dvoboj za zlatno odličje igraju Argentina i aktualni svjetski prvaci Francuska.

>> Dalić: 'Za nas je u subotu veliko finale, moramo se pripremiti što bolje možemo'

 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 1

Avatar zpAgram
zpAgram
08:00 17.12.2022.

Vatrenima su uvijek drugi krivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije