LAGAN ILI TEŽAK POSAO?

Što vi mislite o skupini Hrvatske na SP-u? Možemo li to proći?

hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
06.12.2013.
u 19:44

Skupina nije lagana, očekuju nas tri teške utakmice. Otvaramo s Brazilom, nakon toga nas čeka Kamerun, a za kraj igramo protiv Meksika.

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu igrati u skupini s domaćinom, Kamerunom te Meksikom.

Skupina nije lagana, očekuju nas tri teške utakmice. Otvaramo s Brazilom, nakon toga nas čeka Kamerun, a za kraj igramo protiv Meksika.

Kakva su vaša očekivanja na SP-u, možemo li proći skupinu ili ćemo nastup završiti već u prvom krugu?

>> Hrvatska otvara SP protiv Brazila, u skupini su još Kamerun i Meksiko
>> Cijeli svijet će gledati kako mala Hrvatska igra protiv velikog Brazila
>> Lovren: Zadovoljan sam; Šimunić: Možemo proći
>> Hrvatska će igrati u Sao Paulu, Manausu i Recifeu
>> Otvaranje iz snova: Brazilci su zadovoljni ždrijebom

Komentara 33

OP
Oida_Puderant
20:22 06.12.2013.

prolazimo skupinu kao plitki potok, potom protiv Spanjolaca. pa nakon pobjede protiv njih slobodan put prema finalu. tamo cemo Belgijancima vratiti za poraz u ZGu

ZO
Zli_opanka
21:15 06.12.2013.

sto prije naletimo na najjace, to lakse cemo kasnije do Finala i do titule.

RI
Rizlman
21:26 06.12.2013.

Teška skupina. Najjača ekipa u Južnoj Americi, najjača ekipa u CONCAF-u i jedna od četri najjače afričke ekipe. Možemo se mi sad hrabriti i govoriti kako ćemo sve nabiti ali to nije realno. Može se proći, ali će trebati puno hrabrosti i dobre igre. Realno je da će Brazil ići dalje a nas troje ćemo se potući za drugo mjesto. Meksiko ima tu prednosat što će eventualnu odlučujuću utakmicu igrati protiv nas, i što će sigurno imati publiku na svojoj strani. Kad se sjetim Meksikanaca u Južnoj Africi, bilo ih je toliko da se jedino na njihovim utakmicama nisu mogle čuti vuvuzele, od buke i navijanja koje su stvarali. Mi smo nominalno nešto malo bolji od Meksika, ali se ne smijemo zavaravati, to je jaka ekipa, vrhunska tehnika, taktički vrlo disciplinirana. Kamerun je ekipa kojoj se nikad ne zna kad će imati svoj dan a mi se nadamo da neće biti protiv nas. Brazil nije nepobjediv, igraju 4-2-3-1, obrana vrhunska, tu su Dani Alves iz Barcelone, David Luiz iz Chelsea, Thiago Silva iz PSG-a i Marcelo iz Reala, pa onda dva radna vezna Paulinho iz Totenhama i Luis Gustavo iz Wolfsburga, pa onda desno je Hulk iz Zenita, lijevo Neymar iz Barcelone, sredni je Oscar iz Chelsea i naprijed je Fred koji igra u brazilskoj ligi a mi ga se sjećamo iz Lyona. Vidjet ćemo što će biti, sad je prerano za neke suvisle prognoze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije