spor oko dvorane

Stolnotenisači napustili sastanak iznervirani stavovima košarkaša

'16.10.2011., Zagreb - Docek stolnotenisaca Andreja Gacine osvajaca zlata u konkurenciji parova na Europskom prvenstvu u Danskoj. Herman Vukusic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
28.02.2013.
u 21:33

– I dalje se nadam da će se idućih dana pronaći rješenje po kojem će svi klubovi biti zadovoljni

Nema kraja sporenju između Stolnoteniskog kluba Zagreba i Zagrebačkog športskog saveza. Na jučerašnjem sastanku u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, Herman Vukušić, predsjednik STK Zagreba, u jednom trenutku digao se od stola i napustio sastanak.

– Ponovo se radi na tome da nas istjeraju iz dvorane III Sportskog doma. Ma nije problem da odemo, ali neka nam nađu drugi, odgovarajući prostor. Netko je spomenuo da se preselimo u dvoranu Ivana Arapovića. No, Vlado Vanjak, predstavnik košarkaša, nije htio ni čuti o tome. Čak se pomalo i bahato ponašao pa sam napustio sastanak – istaknuo je Herman Vukušić.

Zagrebački športski savez i dalje zastupa ideju o dvorani na Zagrebačkom velesajmu.

– Hrvatski stolnoteniski savez dopustio je da se u toj dvorani održi juniorsko prvenstvo Hrvatske pa čak i jedan međunarodni turnir. Ako njima nije smetala podloga, onda ne vidim zašto bi to stolnotenisačima Zagreba bio problem. Nažalost, ne vidim izlaz jer jednostavno tolerancija u sportu kao da više ne postoji – rekao je Miroslav Hrženjak, zamjenik glavnog tajnika Zagrebačkog športskog saveza.

Nakon što je Vukušić napustio sastanak razišli su se i ostali, predstavnici košarkaških klubova Zrinjevac i Montmontaža, te predstavnici Zagrebačkog rukometnog saveza, Medveščaka i Lokomotive.

– I dalje se nadam da će se idućih dana pronaći rješenje po kojem će svi klubovi biti zadovoljni – zaključio je Hrženjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije