LIGUE 1

Strasbourg bolji od Lensa

Match de Ligue 1 Uber Eats "Strasbourg - Monaco (1-0)" au stade de la Meinau
Foto: ELYxandro Cegarra / Panoramic / Bestimage
1/2
03.04.2022.
u 15:51

Samo četiri minute kasnije domaćin je dobio još jedan kazneni udarac, no Kevin Gameir nije uspio iskoristiti sjajnu priliku. Jean-Louis Leca je obranio njegov udarac

U prvom nedjeljnom susretu 30. kola francuskog nogometnog prvenstva Strasbourg je pobijedio Lens sa 1-0 osvojivši važne bodove u borbi za Ligu prvaka.

Pogodak odluke zabio je Ludovic Ajorque iz jedanaesterca u 67. minuti nakon što je Przemyslaw Frankowski igrao rukom.

Samo četiri minute kasnije domaćin je dobio još jedan kazneni udarac, no Kevin Gameir nije uspio iskoristiti sjajnu priliku. Jean-Louis Leca je obranio njegov udarac.

Strasbourg je ovom pobjedom skočio na četvrto mjesto sa 51 bodom, dva manje od Marseillea i Rennesa. PSG vodi na ljestvici sa 65 bodova.

Lens je sada osmi sa 44 boda.

>> Hrvatska skupina na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije