UŽAS U ENGLESKOJ

Stravičan lom noge zaledio je sve: Stadion je zanijemio, a igrača su morali skrivati plahtama

Premier League - Nottingham Forest v AFC Bournemouth
Foto: Chris Radburn/REUTERS
1/8
17.08.2024.
u 17:30

Čitav stadion je zanijemio od tog šokantnog prizora, a igrači su na terenu u šoku promatrali što se događa s Brazilcem. Scene su zaista bile uznemirujuće, a Danila su na sredini terena najprije okružili plahtama, ne bi li ga onda na nosilima iznijeli s terena

Ovoga vikenda počela je po mnogima najjača nogometna liga na svijetu. Engleska Premier liga u prvom kolu ponudila je dvoboj Nottingham Foresta i Bournemoutha. Tu utakmicu neće po dobrome pamtiti domaći igrač, Brazilac Danilo. On je naime, već nakon nepunih 10 minuta nove sezone doživio strahovitu ozljedu.

Vezni igrač nekadašnjeg europskog prvaka bio je u skoku s napadačem Bournemoutha, Antoineom Semenyom. U kontaktu s njime sve je prošlo u redu, ali doskok je za Danila bio koban. Krivo je doskočio i slomio nogu, a na taj je način za njega vjerojatno završena i cijela sezona.

Čitav stadion je zanijemio od tog šokantnog prizora, a igrači su na terenu u šoku promatrali što se događa s Brazilcem. Scene su zaista bile uznemirujuće, a Danila su na sredini terena najprije okružili plahtama, ne bi li ga onda na nosilima iznijeli s terena.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
21:18 17.08.2024.

Kuda je svijet stigao kada se jedna ozbiljnija povreda mora od ljudi skrivati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije