POTVRDIO KLUB

Subašić dobiva novog trenera: Ranieriju otkaz u Monacu

Claudio Ranieri
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.05.2014.
u 18:01

- Potvrđujem da Claudio Ranieri odlazi uskoro. Odlučili smo prekinuti suradnju. Želim mu se zahvaliti na dobrom poslu koji je napravio - rekao je Vasiljev.

Danijel Subašić od sljedeće sezone imat će novog trenera. Njegov Monaco danas je potvrdio kako su otpustili dosadašnjeg trenera Claudija Ranierija.

- Potvrđujem da Claudio Ranieri odlazi uskoro. Odlučili smo prekinuti suradnju. Želim mu se zahvaliti na dobrom poslu koji je napravio. Nikad nije lako odvesti klub od druge lige od Lige prvaka. Ali sada vjerujemo kako smo došli u razdoblje kada trebamo novu energiju - rekao je potpredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

Ranieri je na klupi Monaca bio od 2012. godine.

Kao najizgledniji kandidati za novog trenera su Jorge Jesus iz Benfice i Leonardo Jardim iz Sportinga.

>> Valdes prelazi u Monaco, Subašić dobiva veliku konkurenciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije