Posjeta Beogradu

Šuker: Bio bih najsretniji kad bi i Hrvatska i Srbija otišle na SP

'15.08.20125., Split - Nogomet, Hrvatska - Svicarska. Prijateljska utakmica povodom jubilarne proslave 100 godina HNS-a. Davor Suker. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
09.08.2013.
u 21:41

- Suradnja između dva Saveza zaista funkcionira na najvišem nivou, tako je bilo uoči prve utakmice u Zagrebu, a očekujem da tako bude i u Beogradu

Predsjednik HNS-a Davor Šuker boravio je u Beogradu gdje se sastao s predstavnicima FSS-a. Top prilikom osvrnuo se na predstojeću utakmicu između Srbije i Hrvatske te na suradnju dvaju saveza.

- Suradnja između dva Saveza zaista funkcionira na najvišem nivou, tako je bilo uoči prve utakmice u Zagrebu, a očekujem da tako bude i u Beogradu. Istovremeno, i ministarstva unutrašnjih poslova dvije zemlje imaju suradnju i to je jako važna činjenica - rekao je Šuker za srbijanske medije te dodao:

- Znamo da je rezultat jako bitan, a ja bih bio najsretniji kada bi obje zemlje izborile Brazil. To je jako važno za nogomet na ovim prostorima, baš kao što je za regiju dobro što je mlada reprezentacije Srbije postala europski prvak. Jedino na što ne možemo i ne trebamo utjecati pred utakmicu u Beogradu je rezultat, a sve ostalo između dva Saveza bit će na najvišem nivou.

>>Šuker pregledao Marakanu, ali i Zvezdin muzej

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije