Intervju za Marcu

Šuker: Hrvatska i Španjolska će remizirati i proći dalje

Davor Šuker (1)
Reuters, AFP
17.06.2012.
u 12:05

- Luka je igrač za Real. No, ja nisam Mourinho. Ne ode li u Real, Modrić će završiti u nekom drugom velikanu, možda Manchester Unitedu ili Chelseaju

Davor Šuker prilično je vezan za Španjolsku. Veliki dio svoje karijere proveo je igrajući tamo pa u dvoboju Hrvatske i Španjolske navija za remi i prolazak te dvije reprezentacije  u četvrtfinale.

- Imam u Španjolskoj još uvijek jako puno prijatelja. Proveo sam kod vas devet godina života te mogu reći da sam još uvijek posebno vezan za Španjolsku. Volim Sevillu i Madrid. Imam sjajne prijatelje među bivšim suigračima. Želim samo sve najbolje vašem predsjedniku Villaru i izborniku Del Bosqueu. Reći ću vam i ovo: Španjolska i Hrvatska u ponedjeljak će remizirati i obje će reprezentacije u četvrtfinale - rekao je Šuker u intervjuu za španjolsku Marcu.

Želite reći da će biti 2:2?

- Svaki rezultat je moguć u 90 minuta. Međutim, i jedni i drugi će ići na pobjedu, to je naša obveza.

Igra li ova Španjolska po vašem ukusu?

- Španjolska ima vlastitu nogometnu školu, iznimne kvalitete. Pobjeđujete već dugo u mlađim kategorijama, jasno je da ćete nastaviti pobjeđivati u seniorskima. Villar je jako puno uložio i sada žanje rezultate. Čestitam mu što sada može uživati u plodovima svog rada. Favoriti ste za osvajanje Eura.

Hrvatska ima anonimnu reprezentaciju, nemate zvijezda...

- Nisam baš siguran, vidjet ćemo. Možda budemo najugodnije iznenađenje Eura. Možda ćete do kraja turnira, a možda već i u ponedjeljak upoznati ponekoga novog hrvatskog nogometaša. Istina, u Primeri nas nema puno, ali nadam se da će se uskoro i to promijeniti.

Šuker je za Marcu priznao da je u duši realovac, a da je ostao u odličnim odnosima s predsjednikom Reala Perezom, kojem bi preporučio Modrića.

- Luka je igrač za Real. No, ja nisam Mourinho. Ne ode li u Real, Modrić će završiti u nekom drugom velikanu, možda Manchester Unitedu ili Chelseaju. U svakom slučaju, mora napustiti Tottenham želi li osvojiti nešto veliko.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:39 17.06.2012.

Kako zabiti 2 gola, a ne primiti 3?

DK
dkatica2
13:03 17.06.2012.

Šuti Šukeru , ako tako bude reći će talijani da je stvarno namješteno ! -------------------------------------------------------------------------------------------- @boys

GU
Gustavo
12:38 17.06.2012.

Jel nam paše i 3-3 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije