SHVATIO TKO SU MU PRIJATELJI

Šuker se javio iz Tajlanda: Tvrdi da nije pobjegao i najavljuje tužbu!

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
03.12.2014.
u 19:43

Šuker je rekao da nije pobjegao u Bangkok već da je na dogovorenom putu tijekom kojega će dogovoriti unosne poslove za HNS-a. Smatra da njegovo prisustvo u Hrvatskoj ne bi mnogo utjecalo na "slučaj Hajduk".

Davor Šuker konačno se javio i iz Tajlanda prokomentirao posljednje događaje u hrvatskom nogometu. S predsjednikom HNS-a razgovarao je novinar RTL-a Marko Vargek koji je prepričao izjave.

Šuker je rekao da nije pobjegao u Bangkok već da je na dogovorenom putu tijekom kojega će dogovoriti unosne poslove za HNS-a. Smatra da njegovo prisustvo u Hrvatskoj ne bi mnogo utjecalo na "slučaj Hajduk" i prekid derbija, ali je spreman riješiti probleme kada se vrati.

Kaže i da je shvatio tko su mu pravi prijatelji.

"Šuker je najavio tužbu protiv bivšeg dopredsjednika HNS-a, Ivana Brlekovića. Rekao je da nije potrošio ni lipe, da će ga tužiti te da besplatno radi za dobrobit hrvatskog nogometa", navodi RTL.

Podsjetimo, Brleković je u intervjuu za tjednik Max! rekao da je čuo da je "Šuker u Americi potrošio 300 tisuća kuna na račun HNS-a".

– S pravom se nogometna javnost može pitati što je on to radio u Americi, a nije dogovorio utakmicu s Amerikancima – naveo je Brleković u tom razgovoru.

>> Šuker se konačno oglasio! Evo što je poručio iz Bangkoka

Komentara 62

TO
tomica5x
22:27 03.12.2014.

ova država je prepuna lažnih moralista, svi komentatori se pozivaju na lažni moral, da je znati čime se se u životu bavili ovi koji koriste riječ kaljuža, močvara, sramota od čovjeka.... pa ovaj čovjek je napravio za Hrvatsku više nego svi vi skupa, ima svojih mana, daleko da nema i to velikih, ali tko ste vi da ga prozivate? ime, prezime i životopis priložite pa onda serite

JT
jtpm
20:28 03.12.2014.

Brlekovic ce na sudu morati pojasniti od koga je on to CUO da je Davor u USA potrosio 300,000 kuna. Je li taj podatak pristigao od Josipovica,Brbica,Jovanovica ili Junacija? Iz koje to razloga nije naveo izvor ;i od kud mu pravo da rekla-kazala siri preko novina.

SE
sestrićna
20:37 03.12.2014.

nisam ljubitelj šukera niti njegov odvjetnik ali sve više mi se sviđa kako on radi..u hr je najbitnije znati prodavati maglu tj da si retorički potkovan..a onda kompleksaši navale..kad ljudi shvate da je bitnije što radiš neko kako pričaš onda nam bude bolje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije