Osumnjičen i Papadopoulos

Sumnjive i utakmice grčke vrste, Vlatko kaže: S nama nisu namještali

'grcka_nnn_spo_280611'
''
28.06.2011.
u 19:17

Zbog sumnje u namještanje 40-ak utakmica prve, druge i treće lige, te Grčkog kupa, pod istragom je više od 80 nogometnih djelatnika i igrača

Veliki skandal potresa grčki nogomet. Zbog sumnje u namještanje 40-ak utakmica prve, druge i treće lige, te Grčkog kupa, pod istragom je više od 80 nogometnih djelatnika i igrača, a grčki mediji pišu da su pod istragom i utakmice njihove nogometne reprezentacije, koja s Hrvatskom igra u kvalifikacijama za EP 2012. godine.

Policija je već privela petnaestak osoba, a među njima je i čelnik Olympiakosa iz Volosa Achilleas Beos, predsjednik Kavale Mike Psomiadis, te čelnici Levadiakosa Ilioupolia i Ethnikosa. Podsjetimo, predsjednik Kavale Psomiadis nedavno je za trenera htio dovesti pomoćnog trenera hrvatske reprezentacije Aljošu Asanovića.

Grčki list Ta Nea tvrdi kako u sljedećim danima slijede novi šokovi za grčki nogomet jer očekuju da će se istraga proširiti i na utakmice reprezentacije. Među osumnjičenima je i grčki reprezentativac Avram Papadopoulos iz Olympiakosa te trener mlade grčke reprezentacije Jorgos Georgiadis.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković odbacio je mogućnost da bi u istragu mogla biti upletena i hrvatska reprezentacija.

– Pa nismo slijepi, svojim smo očima svi mogli vidjeti da utakmica Hrvatska - Grčka u Maksimiru koja je završena rezultatom 0:0 ne može biti niti najmanje sumnjiva – rekao je Marković.

>>Cijelu priču pročitajte u srijedu u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 1

GU
Gustavo
13:17 29.06.2011.

Namješteno je ovako ili onako, dakle na razne načine odoka 80 posto sportskih susreta, ljudi su prodali dušu vragu zvanom novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije