BRUTALNA JE

Supruga velikog prvaka spremila mu scenu koju neće zaboraviti dok je živ: 'Reći ću vam sve o njemu'

Foto: Screenshot: Instagram
1/2
28.09.2024.
u 09:25

Ostavio me u SAD-u te otišao u Emirate. Ja sam tamo otišla nakon pet i pol mjeseci, bila sam nesretna i podnijela sam zahtjev za razvod. Pitao me plačem li u Mercedesu i zašto sam takva ku*va? - rekla je

Za dva tjedna, točnije 12. listopada dogodit će se možda i najiščekivaniji boksački meč današnjice, borba za svjetsku titulu u poluteškakškoj kategoriji između Dmitrija Bivola i Artura Beterbieva. Niti jedan niti drugi nikada još u karijeri nisu izgubili. Bivol ima 22 pobjede (11 nokautom), a Beterbiev je sve i jednu od svojih dosadašnjih 20 profesionalnih borbi riješio nokautom. Bit će to okršaj za apsolutnog (undisputed) prvaka svijeta.

Pred borbu karijere Dmitrij Bivol našao se u pomalo neočekivanim problemima, i to zbog supruga Ekatarine koja je javno poručila da navija za Beterbieva jer ju je Dmitrij ostavio bez ičega i maltretirao.

- Nakon svih napada na mene od strane te ku*ve Bivola, odbijanja da plati alimentaciju za sinove, te odbijanja da uopće komunicira s njima, želim vam reći sve što znam o njemu - počela je Ekatarina.

- Ima frakturu kralježnice, obje šake su mu operirane više puta, jedan lakat, bolove u koljenima, a lijevo uho mu konstantno otječe. Ispod oka mu se konstantno nakuplja tekućina, nekad gotovo da ne vidi. Ipak, glavna stvar je da je kukavica. Želimo tvoju pobjedu Artur. Djeca i ja smo za Artura", poručila je Ekatarina Bivol.

Nije to sve, tu se nije zaustavila.

- Nakon borbe s Canelom preselili smo se u SAD. Onda me je tamo ostavio, te je otišao u Emirate. Ja sam tamo otišla nakon pet i pol mjeseci, bila sam nesretna i podnijela sam zahtjev za razvod. Pitao me plačem li u Mercedesu i zašto sam takva ku*va? Pričao je kako mi daje novac i ta sr**a. Rekla sam da ga ne mogu više podnijeti. Otišao je iz stana, da bi kasnije došao s riječima kako mu za karijeru ne bi bilo dobro da se razvede. Želio je da živimo odvojeno. Rekla sam mu da me je izdao i da ne dolazi u obzir. Izbacite ga zbog prebijanja mene i skrivenih računa u inozemstvu. Plaća mi 1100 dolara mjesečno za oba djeteta - poručila je supruga Ekatarina.

Nije birala riječi ni sredstva, želi ga potpuno uništiti pred najvažniji meč karijere. Dmitrij Bivol inače sada ima pojaseve po WBA Super i IBO federaciji, a Artur Beterbiev pak drži pojaseve po WBC, IBF i WBO organizacijama. 

FOTO Modrić ima gomilu luksuznih automobila, a čuva ih u nevjerojatnoj madridskoj vili

1/21
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije