Stric ga zvao na SP

Sušić: Naravno da sam zaslužio poziv, pa standaradan sam u Hajduku

Tino Sušić
Marko Jurinec/Pixsell
06.05.2014.
u 14:33

- Nema laganih protivnika. U našoj grupi je favorit Argetina, a Nigeriju i Iran ne smijemo potcijeniti. Tražimo prolazak u drugi krug, imamo svoje adute

Hajdukovi igrači Avdija Vršajević i Tino Sušić na popisu su od 24 igrača izbornika Bosne i Hercegovine Safeta Sušića za svjetsko prvenstvo u Brazilu. Obojica poziv doživljavaju kao veliko priznanje. 

- Presretan sam što sam na spisku izbornika, rijetko se to doživljava. Slijedi period dokazivanja, idem u Brazil tražiti minutažu. Atmosfera među igračima je top, imamo poseban odnos, dobar smo kolektiv. U ove posljednje priče neću ulaziti, Bosna i Hercegovina ide na veliko natjecanje, želimo se predstaviti u najboljem svjetlu. Reprezentacija je kao jedna velika obitelj - rekao je Vršajević.

Hajdukov desni bek imao je zapaženu minutažu tijekom kvalifikacija.

- Želim se nametnuti izborniku, tražim svoju minutažu. Radom ću pokušati dobiti minutažu - kaže Vršajević.

U grupi s BiH su Argentina, Nigerija i Iran.

- Nema laganih protivnika. U našoj grupi je favorit Argentina, a Nigeriju i Iran ne smijemo pocijeniti. Tražimo prolazak u drugi krug, imamo svoje adute -
kazao je Vršajević.

Prva utakmica pravi je užitak za svakog nogometaša. BiH se ima sučeliti Argentini u Rio de Janeiru.

- Argentina je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva, nevjerojatno je kakve igrače ima - kaže Vršajević.

A oko poziva Tinu Sušiću bilo je puno prepucavanja.

- Naravno da sam presretan zbog poziva. Imao sam problema sa zdravljem, mislio sam da možda i neću biti na spisku - kaže Sušić.

Stric Safet pretrpio je dosta kritika zbog toga što je pozvao nećaka Tina. Cijela karijera Sušića najmlađeg gleda se kroz prizmu obitelji.

- Na početku je bilo nekog opterećenja, ali u međuvremenu sam shvatio da će me ljudi ponižavati, da će me stalno gledati kroz činjenicu da mi je stric izbornik - rekao je Sušić.

Smatra li Tino da je zaslužio poziv?

- Zaslužio sam poziv, igrama u Hajduku, bio sam standardan cijele sezone - zaključio je Sušić.

>>Ćiro: Džeko na Svjetskom prvenstvu može biti kao Davor Šuker

Komentara 6

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:49 06.05.2014.

Lol, znači standardan si u klubu koji će na kraju prvenstva zaostajati 25 bodova za Dinamom i još 10 bodova za Rijekom. U super jakom HNL-u si zabio 2 gola i skupio 5 asistencija. Balgo repki koja te ima...

Avatar petrolio
petrolio
15:37 06.05.2014.

znači netko tko je standardan u hajduku, automatski ide u reprezentaciju? puknut ću od smijeha! :-)))

Avatar bereza
bereza
18:00 06.05.2014.

Postoje izuzetno čvrsti objektivni razlozi za odlazak ovog "standardnog" igrača Hajduka u Brazil. Evo, ima isto prezime i početno slovo jednog imena s izbornikom reprezentacije BIH. Zatim, nećak je izbornika reprezentacije BIH. Dalje, izbornik reprezentacije BIH mu je stric. Uzz to, bavi se nogometom. Tko još može reći da mali ne zaslužuje plaćeni izlet u Brazil? Osim toga, kad ga se usporedi s još jednim reprezentativcem BIH, Zoranom Kvržićem, koji po svemu sudeći Brazila neće vidjeti, i tu se može vidjeti nogometna superiornost malog Sušića nad Kvržićem. Eto, Sušić je ove godine odigrao 2891 minutu, postigavši čak 2 gola i 5 asistencija u HNL-u. Kvržić je odigrao 2560 minuta, postigavši samo 7 golova i 5 asistencija, što u HNL-u, što u Europa League. Jasno je vidljivo da je Sušić daleko "kvalitetniji" igrač od Kvržića. Samo zlonamjerni mogu tvrditi bilo što drugo! Zaista!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije