borba za domaćinstvo

Svaguša Markoviću: Želimo Grčku, Poljud će biti spreman

Joško Svaguša
Ivo Čagalj/Pixsell
04.06.2010.
u 08:34

Za nedavnog sastanak s predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovićem, Hajdukov predsjednik Joško Svaguša bio je vrlo jasan.

- Želimo organizaciju utakmice s Grčkom, Poljud će biti spreman - kazao je Svaguša Markoviću.

Hrvatska s Grčkom igra drugu utakmicu u kvalifikacijama za prvenstvo Europe 2012. godine. Treba je ugostiti četiri dana nakon prvog dvoboja što ga Bilićevi izabranici imaju odigrati u Letoniji.

Zbog derutnog stanja stadiona u Maksimiru Bilić je već imao ideju da se dvoboj s Grcima odigra u Poljudu, u Splitu, ali je problem što se dva dana u Poljudu održava Svjetski kup u atletici. Bilić je prije nekih mjesec dana čak išao provjeravati kako se poljudski travnjak drži kad na njega padne kladivo.

No, bez obzira na Svagušinu ponudu, glavnu riječ imat će HNS, odnosno Bilić i njegovi igrači.

Komentara 2

ES
Escudo
19:05 04.06.2010.

svijet janezima....odaberite nove dresove jer već sada nosite titulu najružnijeg dresa SP 2010,a nije ni počelo prvenstvo ;D

OB
-obrisani-
08:59 04.06.2010.

Svaguša Markoviću: Želimo Grčku, Poljud će biti spreman.. Blatter Markoviću: Počinje World Cup, ostanite kuči jer niste spremni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije