KAKA NE DVOJI:

Svaka čast Cristianu Ronaldu, ali brazilski Ronaldo je bolji

'ronaldo'
Press Association/Pixsell
24.01.2015.
u 17:55

- Bio je užasno brz u realizaciji, taj instinkt za gol se ne susreće često - rekao je Kaka.

Brazilac Kaka posljednji je nogometaš osim Cristiana Ronalda i Lionela Messija kojem je uspjelo osvojiti Zlatnu loptu, ali otada je prošlo osam godina pa za nekadašnjeg nogometnog genijalca više čujemo zbog izjava kao ova posljednja o Ronaldu i Ronaldu.

- Za mene je najboljih nogometaš svih vremena brazilski Ronaldo. Bio je užasno brz u realizaciji, taj instinkt za gol se ne susreće često - rekao je Kaka, koji trenutno igra za Orlando City u američkoj nogometnoj ligi (MLS).

Pojasnio je još detaljnije zašto ima takvo mišljenje.

- Brzina koju je imao bila je nevjerojatna. Čudesni su bili njegovi potezi. On je jednostavno fenomen. Svaka čast Cristianu, ali brazilski Ronaldo je bolji!

>> Rasprava - Tko je bolji: Ronaldo ili Messi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije