OSVJEŽIO GA

Svašta mu pada na pamet: Bellamy 'iz fore' zalio suca vodom

Craig Bellamy
Screenshot Youtube
26.08.2013.
u 12:41

Igrač Cardiffa imao je sreću što je sudac bio dobro raspoložen te je prihvatio šalu

Nogometaš Cardiffa Craig Bellamy malo se previše opustio tijekom utakmice protiv Manchester Cityja u nedjelju, no imao je sreće i prošao nekažnjeno.

Naime, u 41. minuti susreta, tijekom prekida, igrači su se uz aut liniju osvježavali vodom, on je otpio gutljaj iz boce, a ostatak prolio po glavi suca Leeja Proberta.

Probert je pak, na veliko iznenađenje, odlučio prihvatiti Bellamyjevu šalu. Vjerojatno mu je osvježenje, makar, neplansko, dobro došlo. Cardiff je na kraju slavio sa 3:2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije