miljenik navijača

Svi su ludi za Gvardiolom: Navijači pokazali kreativne transparente i maske: 'Joško, kad se misliš javiti?'

Foto: Kolaž/Pixsell
1/9
18.12.2022.
u 19:11

Svakim trenutkom sve je bolje na glavnom gradskom trgu. Zagreb je spreman za novi nezaboravan doček, a tu su i brojni zanimljiv transparenti. Naravno većina njih je upućena jednoj od najvećih zvijezda ovog prvenstva, našem reprezentativcu Jošku Gvardiolu koji je postao miljenik publike, naročito ženske pa su dame tako postale kreativne.

Brojni navijači okupili su se u Zagrebu kako bi pozdravili vatrene. Već od jutra na Trgu bana Jelačića brojni navijači unatoč niskim temperaturama spremno čekaju kako bi vidjeli svoje junake.  Duž cijele rute u Zagrebu okupili su se brojni navijači, baklje i vatromet kako bi podržali brončane vatrene, a pravo ludilo nastalo je kada se autobus približio Dugavama. Ovaj prizor posebno je dirnuo izbornika Zlatka Dalića koji je podijelio snimku iz autobusa uz koju je napisao: ''Hvala Hrvatska''.

18.12.2022., Zagreb - Svecani docek hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog treceg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Katru. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Svakim trenutkom sve je bolje na glavnom gradskom trgu. Zagreb je spreman za novi nezaboravan doček, a tu su i brojni zanimljiv transparenti. Naravno većina njih je upućena jednoj od najvećih zvijezda ovog prvenstva, našem reprezentativcu Jošku Gvardiolu koji je postao miljenik publike, naročito ženske pa su dame tako postale kreativne.

''Bok Joško ja sam Marica. Marica je starija od tebe i ima plave oči'', glasi jedan transparent na Trgu Bana Jelačića. Druga dama pak je napisala: ''Joško kad se misliš javiti?'', uz QR kod. Na putu prema glavnom zagrebačkom trgu fotografi su snimili i dječaka s maskom poput Joška Gvardiola uz natpis: ''Joško majstore, može majica?''. 

18.12.2022., Zagreb - Svecani docek hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog treceg mjesta na Svjetkom prvenstvu u Katru. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija
Dejan Lovren također je na svom Instagram profilu objavivši prvu snimku iz autobusa i pokazao kako sve izgleda iz perspektive naših reprezentativaca dok uz pratnji policije idu prema centru Zagreba. Na snimci se može vidjeti kako naši nogometaši uživaju u spektaklu koji su im pripremili navijači, a ovaj povijesni trenutak mnogi su odlučili ovjekovječiti i svojim mobitelima. Lovren je uz video dodao i stihove pjesme ''Lijepa li si'' Marka Perkovića Thompsona.

VIDEO  Vatreni na putu do Trga bana Jelačića, gdje ih čeka ludnica i deseci tisuća navijača

Komentara 3

FO
fouche541
20:12 18.12.2022.

Zašto igrači nisu ništa rekli.Ovo je bio doček.repke a ne voditelja.

Avatar adisan
adisan
20:09 18.12.2022.

Di je "Lijepa li si"? Naredba i zabrana od onih koji rata vidili nisu, zbog glasova u Saboru ba-lija i ci-gana u Vladi. Ajde, Modriću, zapivaj!

HE
Herceg56
20:15 18.12.2022.

Ništa bez Thompsona i " Lijepa li si"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije