SPREMA SE TRANSFER?

Švicarci daju 4 milijuna eura, Sušić postaje treći najskuplji u povijesti Basela!?

Tino Sven Sušić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
06.02.2015.
u 10:49

Cesara Carignana 2004. godine doveli su iz Atletico Colona za 4,7 milijuna eura, dok je Alexander Frei iz dortmundske Borussije 2009. godine stigao za 4,2 milijuna eura

Priča oko odlaska Tina Svena Sušića jučer je nenadano dobila nastavak. Prema informacijama iz Splita, Hajdukov bi veznjak karijeru mogao nastaviti u Švicarskoj, nakon što mu je propao transfer u Italiju. Za Sušića je navodno zainteresiran Basel, a iznos transfera s kojim se špekulira je čak četiri milijuna eura.

Na prvu, prilično velika svota za klub koji je u svojoj povijesti tek dvojicu igrača platio više od četiri milijuna eura. Cesara Carignana 2004. godine doveli su iz Atletico Colona za 4,7 milijuna eura, dok je Alexander Frei iz dortmundske Borussije 2009. godine stigao za 4,2 milijuna eura.

Spomenimo da prijelazni rok u Švicarskoj traje do 16. veljače.

>> Tudor, Brbić i Vučević kao rogovi u vreći

Komentara 2

MR
mrki69tua
11:57 06.02.2015.

A onda je svizac zamotao čokoladu...

TV
tvrdapixa
13:20 06.02.2015.

Ovi novinari su gori od baba na placu. Sve kaj čuju po zahodima kafića prenose kao ekskluzivu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije