ŽELI SE ISPRIČATI

Svjetski prvak pozvao vozača kojem je slupao automobil na večeru

Čitatelj
25.04.2021.
u 16:24

Još uvijek se utvrđuje krivnja jer teško je procijeniti na čijim je "leđima" ona izraženija u ovom slučaju.

Svjetski WRC prvak i osvajač prvog Croatia Rally izdanja Sebastian Ogier pozvao je vozača s kojim je imao prometnu nesreću u Zagrebu na večeru.

- Sebastien je imao malu nesreću jutros i svaka mu čast da je unatoč tome uspio pobijediti. Gospodina s kojim se sudario je pozvao na večeru, a, koliko sam čuo, i on je obožavatelj relija - u njegovo ime izjavio je za HRT predsjednik Organizacijskog odbora Croatia Rallyja Daniel Šaškin.

Sve se "odigralo" na Aveniji Dubrovnik oko sedam sati ujutro, tik do autobusnog stajališta. Ogier je Toyotom Yaris prepriješio put osobnom automobilu marke BMW i došlo je do udarca.

Još uvijek se utvrđuje krivnja jer teško je procijeniti na čijim je "leđima" ona izraženija obzirom da vozač BMW-a nije usporio već, dapače, čini se da je ubrzao. Također, Ogier je naglo odlučio stati na autobusnu stanicu, što je protiv propisa.

Ali, sad je na policiji, kojoj je Francuz pobjegao te pritom gotovo ozlijedio policijskog službenika, odrediti krivnju kroz istragu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije