Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tenis

Talijani poveli u polufinalu Davis kupa u Španjolskoj: Sonego je bio bolji od Kanađanina

Malaga: Polufinale Davis Cupa, Lorenzo Sonego - Denis Shapovalov
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
26.11.2022.
u 17:48

Pobjednika ovog polufinala u nedjeljnom finalu čeka Australija koja je tijekom petka, s 2-1, bila bolja od Hrvatske.

Talijanska teniska reprezentacija povela je protiv Kanade 1-0 u polufinalu Davis Cupa, na završnom turniru u Malagi, nakon što je Lorenzo Sonego dobio maratonski meč protiv Denisa Shapovalova.

Nakon tri sata i 14 minuta Sonego je pobijedio 7-6(4), 6-7(5), 6-4. Mogao je talijanski tenisač sve riješiti u dva seta jer je u tie-breaku drugog seta vodio 5-2. No, tada je Shapovalov dobio pet poena u nizu i time izjednačio na 1-1 u setovima,

26.11.2022., Malaga - Na samom jugu Spanjolske smjestena je prava kulturna meka zvana Malaga. Rijecje o gradu kojeg cine suncane, pjescane plaze i gradska vreva. Grad u kojem se rodio slavni Pablo Picasso. Ovdje se mogu naci jedinstvenih muzeji, prekrasne gradjevine ali i uzbudljive povijesti. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Drama se time prebacila na treći set u kojem je Sonego do ključnog breaka došao kod vodstva 5-4. Sada će Felix Auger-Aliassime pokušati zadržati svoju Kanadu u borbi za finale jer igra drugi pojedinačni meč protiv Lorenza Musettija.

Pobjednika ovog polufinala u nedjeljnom finalu čeka Australija koja je tijekom petka, s 2-1, bila bolja od Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije