UTAKMICA VISOKOG RIZIKA

Talijani u pripravnosti zbog dolaska 4000 BBB-a i tvrde: 'Već su se istaknuli po incidentima'

Zagreb: Navijači na utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Chelsea
Luka Stanzl/PIXSELL
14.09.2022.
u 10:55

"U gradu već upozoravaju na dolazak preko 4000 Bad Blue Boysa, koji su se već 2019. istaknuli po incidentima koji su se dogodili na Piazzi Duomo tijekom utakmice protiv Atalante", piše Gazzetta dello Sport.

Dinamo danas od 18:45 igra utakmicu drugog kola Lige prvaka. Plavi gostuju kod Milana na San Siru.

Talijani su ovu utakmicu proglasili susretom visokog rizika pa je tamošnja policija u pripravnosti.

"U gradu već upozoravaju na dolazak preko 4000 Bad Blue Boysa, koji su se već 2019. istaknuli po incidentima koji su se dogodili na Piazzi Duomo tijekom utakmice protiv Atalante", piše Gazzetta dello Sport.

Navijači Milana koji su kupili kartu i pretplatnici dobili su klupski e-mail u kojem se navodi da će neki sektori na tribini biti zatvoreni kako bi se spriječilo da BBB-i eventualnim bacanjem predmeta nekoga pogode.

Također, zabranjena je prodaja alkoholnih pića oko stadiona, a osnovni cilj policije, prema talijanskim medijima, je spriječiti navijače da dođu u kontakt, čak i u malim skupinama.

Talijani navode da je njihova policija u pripravnosti zbog nereda BBB-a koji su se u Milanu dogodili 2019. i 2000. godine. 

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije