PLAVIH 11

Čačić je odlučio, ovo je sastav Dinama koji će istrčati protiv Milana

Dinamo u Maksimiru pobijedio Chelsea
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
14.09.2022.
u 08:28

– Analizirali smo igru Milana i moramo ih limitirati. Ako u tome uspijemo, onda su nam šanse velike – kazao je Ante Čačić, trener Dinama

Nogometaše zagrebačkog Dinama u danas očekuje drugi susret skupine E Lige prvaka protiv Milana na San Siru. Utakmica se igra od 18:45 sati.

Dinamo je trenutačno u skupini E vodeća momčad jer je u prvom kolu jedini upisao pobjedu, i to na Maksimiru protiv Chelseaja s rezultatom 1:0, pogotkom Mislava Oršića. Milan i RB Salzburg remizirali su u Austriji (1:1).

Foto: Hrvatske Šume

– Usredotočen sam na svoju momčad. Ako ćemo biti koncentrirani 90 minuta kao što smo bili protiv Chelseaja, onda ta utakmica do kraja može biti neizvjesna. Milan je favorit, ali mi ćemo tražiti svoju šansu. Našli smo je u prvoj utakmici, tražit ćemo je i s Milanom. Samopouzdanje je prvi preduvjet, vjera u sebe, i vjerujem da možemo odigrati dostojno razine Lige prvaka. Ako tako bude, onda utakmica može završiti s bilo kojim od tri znaka. Analizirali smo igru Milana i moramo ih limitirati. Ako u tome uspijemo, onda su nam šanse velike – kazao je Ante Čačić, trener Dinama. 

Poznati su i sastavi koji bi danas trebali istrčati. Domaćin će igrati sa sljedećom formacijom:

Maignan – Dest – Kalulu, Tomori, Hernandez – Bennacer, Tonali – Saelemaekers, Diaz, Leao – Giroud.

Za Dinamo bi trebali startati sljedeći igrači:

Livaković – Moharrami, Risovski, J.Šutalo, Perić, Ljubičić., Ivanušec, Ademi, Mišić – Petković, Oršić. 

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je u svakom smislu briljirao"

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar utunelu
utunelu
08:38 14.09.2022.

takvu logiku ima moj necak Cacicu mislim da je danas pocetak tvoj kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije