Bjelokošćani sakrili loptu azzurrima

Talijanska reprezentacija bez pobjede i u 2010.

Cesare Prandelli Antonio Cassano
TONY GENTILE
11.08.2010.
u 18:24

Novi izbornik, novi igrači, novi sustav igre, ali kod Italije je svejedno sve ostalo isto. Nakon debakla na SP-u, azzurri su sinoć dobili novu pljusku.

U prijateljskoj utakmici na Wembleyju izgubili su od Obale Bjelokosti sa 0:1 (Kolo Toure). No novog izbornika Cesarea Prandellija posebno može zabrinuti što su Bjelokošćani potpuno dominirali terenom te su 59 posto vremena držali loptu. Napadački dvojac Italije činili su zločesti dečki Antonio Cassano i Mario Balotelli, no baš se i nisu proslavili.

Prandellija u porazu može utješiti jedino činjenica da su prvu utakmicu na klupi izgubili i Pozzo, Bearzot i Lippi te kasnije postali svjetski prvaci. Igru Talijana najbolje opisuje naslov u Gazetti dello Sport: "Italija ostala mala - nula od igre". Zanimljivo, Talijani još uvijek čekaju na prvu pobjedu u 2010. godini.

U šest utakmica četiri su puta igrali neodlučeno te dva puta izgubili.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:20 12.08.2010.

Talijanska reprezentacija meni djeluje slično kao HR repka, dakle još uvijek solidan FIFA ranking ali sadašnji rezultati očajni..Iako tamo za repku bar igraju Italijani a ne neki beduini sa cijeloga svijeta za koje se nezna kojega su porijekla i odakle su pristigli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije