INSAJDER

'Talijanski gigant poslao ponudu za Baturinu. Dragulj plavih je pristao na veliki transfer'

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
30.08.2024.
u 12:20

Baturina će sada svakako biti potreban Dinamu. Odgađanja utakmica u HNL-u više nema, a modri će čak četiri i pol mjeseca igrati na tri fronta

Veznjak Dinama Martin Baturina na meti je Fiorentine. Talijani nude 14 milijuna eura, no u Dinamu traže 20 milijuna. Ugovor između Baturine i Dinama traje još tri godine te ga hrvatski prvak neće tek tako pustiti. U međuvremenu, Monaco, Villarreal, Leipzig i Borussia Dortmund također su tražili informacije o njemu, ali Viole se nadaju da će pobijediti konkurenciju.

Ipak, Baturina će sada svakako biti potreban Dinamu. Odgađanja utakmica u HNL-u više nema, a modri će čak četiri i pol mjeseca igrati na tri fronta (liga, kup, Liga prvaka) i redovito igrati po dvije utakmice tjedno.

Krilni igrač zagrebačkog kluba upisao je 125 nastupa za seniore Dinama, zabio 16 golova i 31 put asistirao. S Dinamom je osvojio četiri lige i jedan kup. Ima i četiri nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a pozvan je i za prve utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske.

Dinamu sad slijedi možda i najteži mogući raspored jer u iduće tri utakmice prvo idu u goste Rijeci, potom nakon reprezentativne pauze kod kuće čekaju vječnog rivala Hajduk, a onda slijedi prva utakmica Lige prvaka čiji raspored će se saznati sutra. Dinamo će kod kuće dočekati već navedene Borussiju i Monaco te Milan i Celtic, a u goste će ići Bayernu, Arsenalu, Salzburgu i Slovanu.

Ključne riječi

Komentara 7

EJ
ejStef
13:08 30.08.2024.

Dobre igre u LP bi mu mogle jako dignuti cijenu, sigurno više nego Fiorentina koja mislim da igra KL. I sigurno bi u Dinamu igrao važniju ulogu nego tamo. Bio bi to nesmotren potez Baturine i Dinama ako sada ode, gubitak za oboje.

ZP
Zabranjen pristup
12:36 30.08.2024.

Sve ispod 30mil je poklon. Vidite sta rade sverceri kao leipzig preprodaju za trostruki iznos

HA
Hary3
12:28 30.08.2024.

Dinamo zna da za ovaj dragulj mora tražiti najmanje 50000000 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije