Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinski sudac

Vlajčević kaznio Taravel, evo koliko utakmica propušta!

Taravel
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
29.10.2015.
u 20:58

Francuza je kaznio i hrvatski prvak, Zoran Mamić bio je razočaran zbog njegova ispada pa Taravel mora platiti 150 tisuća kuna.

Nogometaš Dinama Jeremy Taravel kažnjen je s dvije utakmice neigranja. Odluka je to disciplinskog suca MAXtv Prve lige Krešimira Vlajčevića, a francuski nogometaš mora platiti i osam tisuća kuna kazne. S obzirom na to da je jedan susret suspenzije već odradio, onu protiv Mladosti u Kupu, Taravel će propustiti još samo gostovanje na Parku Mladeži ovoga vikenda.

Podsjetimo, Taravel je zaradio crveni karton u derbiju protiv Rijeke jer je udario igrača domaće momčadi Marka Vešovića. Na kraju je dobro prošao jer se spominjala mogućnost kazne od čak osam utakmica neigranja.

Inače, Francuza je kaznio i hrvatski prvak, Zoran Mamić bio je razočaran zbog njegova ispada pa Taravel mora platiti 150 tisuća kuna.

>>Dinamo nije imao milosti i drastično je kaznio Jeremyja Taravela!

Komentara 15

NO
nog0metas
23:07 29.10.2015.

vruće je bio glave, ali to ne smije nikako napraviti. neka mu je kazna. ali da je u zadnje vrijeme jedan id boljih dinamovaca - je

AS
assssssstttii
08:46 30.10.2015.

Dobro je prošal za seriju udaraca glavom, tj. dupli udarac glavom. Kad netko drugi za drugi žuti karton dobije jednu utakmicu kazne, a ovaj za duplo namjerno udaranje glavom samo dvije utakmice zabrane igranja, onda mu je to izvrsna presuda.. Da mu je kazna bila i dva mjeseca kazne, ne bi bilo praviše jer nije uopće glumio da je možda slučajni udarac, već je svjesno demolirao suparnika serijom udaraca.

DU
Deleted user
09:19 30.10.2015.

sudac je uzeo od dinama novčanu pozajmicu,,, sve odluke su logične

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije