šibenik

Tata Ademi: Nismo obiteljski prijatelji, a to je mala svađa

Ante Rukavina
Antonio Bronić/PIXSELL
11.11.2010.
u 18:37

- Splitov sportski direktor Pralija neće se brijati dok nas ne pobijedi, treba žaliti čovjeka koji će za sobom vući bradu - kaže Marčinko.

Obitelji Ademi i Rukavina u Šibeniku nisu baš kućni prijatelji iako im sinovi zajedno igraju i dijelili su sobu na putovanjima. No, nitko iz obje obitelji nije želio ulaziti u dublje razgovore o sukobu sinova.

– Vjerojatno je riječ o maloj svađi. Ništa važno – uz osmijeh nam je kazao Taxhidin Ademi, otac Arijana Ademija, koji ne smatra taj događaj odveć bitnim i pretpostavlja da je nesporazum između njegova sina i Rukavine već izglađen.

Antin otac Zlatko također nije želio komentirati događaj. Dinamo nije kontaktirao s agencijom koja zastupa Antu Rukavinu, a u agenciji nisu željeli komentirati tučnjavu. Da se razmišlja o drastičnoj kazni igraču, zacijelo bi bilo drukčije.

A u Maksimiru je bilo živo, Zdravko Mamić i Vahid Halilhodžić otišli su u Sarajevo nakon treninga, koji je gledao jedan nogometni menadžer koji je na stadion došao u BMW-u švedskih registarskih oznaka. Naravno, mislilo se da je riječ o pregovorima s Dennijem Avdićem, napadačem Elfsborga. No, nije bila riječ o tome. A da se u Dinamu stalno nešto kuha, potvrđuje i dolazak Borisa Živkovića, bivšeg reprezentativca, danas menadžera. I on je tražio braću Mamić s kojima je višestruko poslovno povezan. Plavi u petak idu u Split. Za medije je trening bio zatvoren.

– Važna je utakmica, a sportski direktor im se neće brijati dok ne pobijedi Dinamo. Treba žaliti čovjeka koji će za sobom vući bradu – kazao je Dinamov direktor za odnose s javnošću.

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:48 11.11.2010.

Hrvatsko sporsko novinarstvo i osjecaj za ono sto je bitno \"BMW svedskih registarskih oznaka\".

VK
vječni krojf
15:59 12.11.2010.

Istog sam misljenja kao i Ademi senior.Dok sam igrao nogomet cesto je dolazilo do takvih problema,cesto je ispastala majka,ali bilo je i saka i nogi,ali se uvijek sve zavrsilo prijateljski.To je taj sportski duh kojeg imaju sportasi.Pogledajte koliko se puta sukobe reprezentativci kad igraju za klubove a onda se sve izgladi kad se sretnu u repki.Cemu toliko teatra?Sad vidim da Junaci vise ne moze sam pisati pa nasao pojacanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije