ništa od transfera

Tata Sejad opet odbio Alenov odlazak u Spurse!

Alen Halilović (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
13.08.2013.
u 22:41

Sejad je danas bio u Maksimiru gotovo tri sata. I, koliko znamo, opet je odbio ponudu, nije želio staviti svoj potpis na ugovor s Tottenhamom

Alen Halilović danas je bio već bivši igrač Dinama, trebao je otići u Tottenham. Završetak transfera trebao je biti uskoro objavljen, a zadovoljni poslom trebali su biti i obitelj Halilović i Dinamo. No, opet je zapelo kod tate Alena Halilovića koji je tri sata bio u maksimirskom klubu i nije želio pristati na uvjete.

Naime, Halilovići su za svog sina i sebe imali posebne uvjete i pregovori su zapeli pri samome kraju kad su Alen Halilović i Tin Jedvaj zajedno trebali otići u Spurse za 20 milijuna eura. No, sada je ostao samo transfer malog Halilovića, Dinamo je sve dogovorio, ali ne i tata Sejad. On je danas bio u Maksimiru gotovo tri sata. I, koliko znamo, opet je odbio ponudu, nije želio staviti svoj potpis na ugovor s Tottenhamom, još ima neke dvojbe.

>>Goal.com: Halilović je najbolji igrač svijeta u svom godištu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije