EP u Litvi

Teletović tricama slomio Crnogorce

mirza teletovic
Miro Petrovic
01.09.2011.
u 17:17

Nakon što su se dan prije, kroz produžetak, provukli protiv Makedonaca, favorizirani Crnogorci su ceh slabijoj igri platili protiv reprezentacije BiH

Predvođena krilnim centrom Teletovićem (23 koša, pet trica), krilom Đedovićem (19) i braničem Gordićem (14), Bosna i Hercegovina je pobijedila sa 94:86. Nakon što je pucao trice 1-8, Mirza Teletović je u posljednjoj četvrtini pogodio četiri trice uzastopce i tako prelomio utakmicu.

Nakon tri četvrtine Španjolska je vodila protiv Portugala "plus 25" i onda dopustila istočnom susjedu Portugalu da ublaži poraz (87:73). Najbolji Španjolci, Pau Gasol (20 koševa) i Navarro (17) igrali su po 19 minuta. Uz pouzdane Krstića (23) i Savanovića (19), Srbi su ukrotili opasne Letonce (92:77).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije