životni intervju: Zorislav Srebrić

Teška životna priča neuništivog Srebrića, otkrio nam je sve: Ovako je Hrvatska izgubila Ibrahimovića

12.02.2023.
u 14:18

Jedan od najdugovječnijih i najvažnijih hrvatskih nogometnih dužnosnika prisjeća se kako je ‘82. skautirao Argentinu s Maradonom, zašto Miljanić nije ‘90. zvao Mlinarića na SP te brojnih drugih legendarnih događaja iz nogometne povijesti.

Komentara 18

BE
Berri
15:26 12.02.2023.

"Gubitkom" Ibrahimovića Hrvatska nije ništa izgubila. U Hrvatsku reprezentaciju se ulazi domoljubljem, a Ibra je po ocu Bošnjak, odrastao u Švedskoj. Ne treba miješati domoljublje Zlatana Ibrahimovića s domoljubljem braće Kovač i Josipa Šimunića.

JA
JayRash
16:49 12.02.2023.

Više je Ibra izgubio nego mi. Što je osvojio sa Švedskom? Mahunu. Ovako je mogao imat 3 medalje sa SP-a u kolekciji :).

KL
Klokan
15:49 12.02.2023.

Kako smo ga izgubili? Nisam premuim čitatelj, jeli može netko koji je premium nama reći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?