Uoči derbija

Tevez: Hvala Manciniju na svemu, odužit ću mu se trofejem

\'Carlos Tevez, Manchester City. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
30.04.2012.
u 13:02

– Svi u klubu sada imaju isti cilj. Roberto, ja, moji suigrači... Svi želimo naslov prvaka

Nakon što je zbog svađe s trenerom Manchester Cityja Robertom Mancinijem izbivao iz kluba gotovo pola godine, Carlos Tevez ponovno se vratio u sastav Cityja. U razgovoru za manchesterski Evening News otkrio je da je s trenerom izgladio sve nesporazume.

– Moj je odnos s menadžerom u najboljem redu. Bio je jako dobar prema meni nakon svega i više nemamo nikakvih problema. On želi osvajati naslove, a ako ja mogu u tome pridonijeti, onda ću naporno raditi da to i ostvarim. Osjećam se odlično otkako sam se vratio. Sretan sam što ponovno igram nogomet za Manchester City.

Uoči večerašnjeg dvoboja protiv Uniteda, koji bi vrlo lako mogao odlučiti o naslov prvaka Engleske, Tevez je optimističan.

– Svi u klubu sada imaju isti cilj. Roberto, ja, moji suigrači... Svi želimo naslov prvaka. Uvjeren sam da ćemo slaviti protiv Uniteda i dokazati da se u klubu događa nešto veliko, veliki projekt. Upravo me taj san i projekt doveo u City. Ovdje sam od samog početka i zajedno sa šeikom Mansourom dijelim isti cilj – rekao je Argentinac.

Odgovorio je i onim navijačima koji još uvijek sumnjaju u njega i u to da se promijenio.

– Lako je sad pričati izvan terena, ja ću im odgovoriti na terenu. Svojim ću napornim radom dokazati da želim dobro ovom klubu i da sam ovamo došao osvajati trofeje. Čak sam u šali svojim prijateljima rekao da se nadam da ću večeras zabiti pobjednički gol i natjerati navijače Cityja da prestanu bacati moje dresove – kroza smijeh je rekao Tevez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije