Pod pritiskom

Težak zadatak: Finale Lige prvaka sucima iz Srbije

Milorad Mažić
Foto: Press Association/Pixsell
07.05.2018.
u 13:21

Hrvatski navijači uživat će u tom susretu jer imamo predstavnike u oba kluba, Modrić i Kovačić igraju za Real, dok će im na suprotnoj strani stajati Lovren.

U finalu Lige prvaka, u kojem se 26. svibnja u Kijevu sastaju Liverpool i Real, sudit će srbijanski sudac Milorad Mažić, a pomoćnici će mu biti Dalibor Đurđević, Milovan Ristić, Nenad Đokić i Danilo Grujić. Francuz bit će Clement Turpin, a rezervni četvrti sudac Nemanja Petrović.

Posljednjih dana mnogo se priča o sucima, posebno nakon što su Cüneyt Çakır i Damir Skomina jako loše odradili svoj posao u polufinalu Lige prvaka. Zbog toga će na Mažiću i pomoćnicima biti veliki pritisak, svaka njihova odluka bit će pod povećalom.

Podsjetimo, finale su izborili Liverpool i Real. Redsi, koji imaju pet naslova u ovom natjecanju, u polufinalu su izbacili Romu, dok je rekorder s 12 naslova, madridski Real, u završnicu stigao nakon što je izbacio Bayern. 

Hrvatski navijači uživat će u tom susretu jer imamo predstavnike u oba kluba, Modrić i Kovačić igraju za Real, dok će im na suprotnoj strani stajati Lovren.

Komentara 11

Avatar southman
southman
13:49 07.05.2018.

Našima je i neka nebitna utakmica UEFA Lige nedostižan san !

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
14:17 07.05.2018.

Mažić je Hrvat, samo što ne zna za to. Šalu na stranu, vrstan sudac.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
15:08 07.05.2018.

znaci socne psovke nasih bi ipak mogle biti sankcionirane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije