REMI TOTTENHAMA I CHELSEA

The Sun Modriću dao najlošiju ocjenu

'Tottenham Hotspur\'s Jermain Defoe (C) celebrates his goal against Wolverhampton Wanderers with Luka Modric (L) and Jermaine Jenas during their English Premier League soccer match at Molineux in Wolv
'EDDIE KEOGH'
23.12.2011.
u 17:01

Nakon utakmice između Tottenhama i Chelsea, koja je završila 1:1, oba trenera bila su zadovoljna rezultatom

– Početak utakmice protekao je u našoj dominaciji, ali je kasnije Chelsea preuzeo kontrolu, posebno u veznom redu u kojem su bili brojčano jači. Remi je najpravedniji rezultat – rekao je trener Spursa Harry Redknapp.

Njegov kolega na klupi Chelseaja Andre Villas-Boas slično je razmišljao.

– Osvojili smo bod na gostovanju kod konkurenta u borbi za naslov prvaka i zbog toga je taj bod dobar. Još sam zadovoljniji igrom koju smo pokazali.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90. minuta, a prema pisanju otočkih medija nije se posebno istaknuo. The Sun ga je ocijenio peticom, što je bila i najlošija ocjena.

Sky Sport je bio nešto blaži, dali su mu šesticu, ali su u komentaru napisali da je bio prilično samozatajan, uz nekoliko bljeskova.

Modrić je utakmicu započeo u sredini terena, ali je u drugom poluvremenu zbog ozljede Van der Vaarta, koji će pauzirati tri utakmice, morao preseliti na desnu stranu veznoga reda.

Otočki mediji puno su prostora posvetili Lukinoj igri protiv ‘bluesea’, prisjećajući se ljetne sage oko njegova transfera u Chelsea. Generalni zaključak bio je da Luka nije bio na uobičajenoj razini, ali da je u nekoliko navrata svojim odličnim proigravanjima pokazao klasu.

Komentara 11

HR
hrvatin
19:10 23.12.2011.

Idler,ti si meni jako simpatican covjek,posebno svojim komentarima koji se ne ticu nogometa jer ti se tu izbubis:).Ovako,ja gledam svaku utakmicu spursa i hrvatske reprezentacije,modric mi je drag decko i zelim mu sve najbolje,ali ja jednostavno ne mogu protiv svojeg razuma i ociju.Jucer sam napisao da su bale,walker,adebayor supermani prema njemu po onom sto sam vidio,a i svi su me tu zatrpali minusima,a danas evo stizu ocjene.Tvrdim i tvrdit cu da jucer nije bio dobar,a da nikada nije bio bolji nego jucer.To je njegova stvarnost i gotovo.Njega su mediji napuhali iz mozda nekih drugih razloga,ali kada nogometni strucnjaci sastavljaju liste,onda ga nema kao sto ga ni ovaj put na uefa listi nisu stavili medju 50.Svi njegovi kratki pasevi su nebitni za ishod utakmice,on ima ove godine sluzbeno dva gola i jednu asistenciju.Osim toga,ovih dana pise da je i Chelsea odustala od njega.Da je konstantno blijed i neucinkovit u reprezentaciji,ne trebam ni podsjecati.

GU
Gustavo
19:21 23.12.2011.

Nemaju pojma, bilo je bar 6 igrača lošijih od Modrića, oduzeo je hrpu lopti i podvalio barem dvije koje su napadači morali realizirati.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:04 23.12.2011.

@hrvatin...vrištiš li od sreće >;-)) Sad bi ti čak i škrti EU Janez mogel pozvat rundu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije