Gdje bi igrao?

Tjera li Pjaca reprezentativnog kolegu Mandžukića na klupu?

30.10.2015., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 9. kolo, HNK Hajduk - NK Zagreb.  Marko Pjaca s loptom. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
13.07.2016.
u 13:41

Postavlja se pitanje gdje će Massimiliano Allegri uklopiti Pjacu ako on dođe u Juve.

Marko Pjaca na korak je do Juventusa, kažu dobro upućeni izvori. Stara dama će za usluge ofenzivca, koji je zbog bolesti propustio gostovanje Dinama u Vardaru, platiti 25 milijuna eura.

No, postavlja se pitanje gdje će Massimiliano Allegri uklopiti Pjacu. Novinari s talijanskog Goala poigrale su se mogućim opcijama.

Allegri forsira 3-5-2 sustav u kojem tvrde da je jedina opcija da Pjaca igra ta da na klupi ostane Mario Mandžukić te bi ofenzivac Dinama igrao u napadu uz Dybalu.

Druga je opcija da Juve zaigra u formaciji 4-3-3 gdje bi Pjaca bio jedno od krila.

Grafičke prikaze spomenutih sastava pogledajte na portalu Goal.com.

Komentara 5

JO
jozomeda
13:55 13.07.2016.

mandzo je za drugu ligu istok

TR
trnjedotokija
15:12 13.07.2016.

pjaca bude u juveu skupljao lopte iza gola,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije