NAKON SKUPŠTINE

Tomašević o Dinamu: Ekipa bankomata je izgubila, ovo je i korak naprijed prema izgradnji stadiona

Zagreb: Predstavljen ovogodišnji Festival svjetla Zagreb
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.03.2023.
u 12:20

Zagrebački gradonačelnik je na redovnoj konferenciji za medije u utorak, između ostalog, dao svoju reakciju i mišljenje o Skupštini Dinama

Jeste li pratili Skupštinu i kako ste sve to doživjeli, bilo je pitanje za zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića koje ga je dočekalo na redovnoj konferenciji za medije ovoga utorka. 

- Naravno da sam pratio, pratio sam s većim uzbuđenjem nego neke utakmice Dinama - započeo je Tomašević.

Za Skupštinu je generalno ocijenio kako su učinjeni dobri pomaci.

- Dobro je da konačno većina članova Skupštine i većina navijača, a i članova Dinamo želi da se drugačije upravlja Dinamom. Da se upravlja transparentno, da se upravlja po zakonu i da se upravlja demokratično i to je ono što se jasno vidjelo na Skupštini - kazao je zagrebački gradonačelnik.

02.03.2023., Zagreb - Restoran Dubravkin put. Gradonacelnik Grada Zagreba Tomislav Tomasevic, direktorica Turisticke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld i Gorana Barisic Bacelic, ravnateljica Javne ustanove u kulturi Tvrdjava kulture u Sibeniku predstavili su peti po redu Festival svjetla Zagreb. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Tomašević smatra i kako će trenutna situacija koja se kreće prema demokratizaciji kluba doprinijeti i procesu izgradnje stadiona.

- Ekipa bankomata, momčad bankomata, izgubila je većinu na toj Skupštini i to je korak naprijed prema tome, ne samo da Dinamo bude klub kojim se upravlja transparentno i demokratično, nego je to put naprijed isto tako prema konačnoj izgradnji stadiona kakav Zagreb i kakav Dinamo zaslužuju - dodao je.

Podsjetimo, prošloga četvrtka Dinamo je pokušao održati Skupštinu kluba koja je nakon dva sata drame i prekidanja zaustavljena rušenjem kvoruma. Sve su cijelo vrijeme ispred hotela Sheraton gdje se skupština odvijala pratile i stotine Bad Blue Boysa koji su bakljadom, skandiranjem i jasnim transparentima zatražili odlazak takozvane Mamićeve struje i "oslobađanje" odnosno demokratizaciju kluba.

Komentara 14

Avatar vedro jutro
vedro jutro
12:47 14.03.2023.

naravno da je senf sretan što će dinamo sada propasti, to je jasno

DU
Deleted user
12:39 14.03.2023.

Već dvije godine se bori s plavm vrećicom da je raširi a trkelja o koraku naprijed.

KU
kublajkhan
13:08 14.03.2023.

Kaže da je pratio skupštinu sa većim uzbuđenjem nego utakmice dinama. a kada je on to pratio utakmicu dinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije