NEZADOVOLJAN

Tonći Kukoč žestoko opleo: Izgubili smo 10 godina, a predsjednik je blefer

tonći kukoč
Ivo Čagalj/PIXSELL
26.04.2021.
u 11:04

"Postalo je važnije koliko toga prodaš, koliko pretplatnika imaš, nego kakav rezultat imaš. Izgubili smo 10 godina, ne moramo još 10. Edoku, Jairo, Damantakos, ili kako se već zove, stoje Hajduk godišnje više od milijun eura, za peto mjesto?"

Hajduk je jučer u derbiju u Maksimiru poražen od Dinama s 2:0, a na utakmicu se osvrnuo Tonći Kukoč, nekadašnji igrač splitskog kluba koji danas nastupa za drugoligaša Opatiju.

"Izuzev Livaje i Kalinića, ovakav Hajduk ne bi osvojio ni 2. HNL. Polovica njih ne bi mogla napraviti razliku u drugoj ligi.

Nama su već godinama krivi Dinamo, Rijeka, Osijek, a jedina i prava istina je da mi bušimo sami sebe. Deset godina ljudi koji vode klub nemaju plan ni program, svaki koji dođe na mjesto predsjednika kaže da ćemo se sljedeće godine boriti za naslov prvaka i igrati Europsku ligu. Zadnji primjer je trenutačni predsjednik blefer koji na pitanje kako će Hajduk izaći iz minusa odgovara da će Hajduk sljedeće godine igrati Europsku ligu (skupine) i boriti se za trofeje! S kim, molim te?

Zašto Dinamo osvaja naslove i igra svake godine u Europi? Zato što u Dinamo ne može doći igrati bilo tko. Imaš igrače koji rade razliku i koji su navikli da se u svakoj utakmici mora ići na tri boda, znaju igrati s tim pritiskom, a mi to nemamo. Možemo mi lagati sebi koliko hoćemo, ali to je tako.

Postalo je važnije koliko toga prodaš, koliko pretplatnika imaš, nego kakav rezultat imaš. Izgubili smo 10 godina, ne moramo još 10. Edoku, Jairo, Damantakos, ili kako se već zove, koštaju Hajduk godišnje više od milijun eura, za peto mjesto?" napisao je Kukoč.

Ključne riječi

Komentara 2

TT
TTjac
11:46 26.04.2021.

Kod je sve šatro, kvazi i ko fol. Vlast gorih od najgorih stvara takve uvjwte u cijelom društvu. Hajsuk je uzgubio 30 godina i to je nenadoknadivo.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
20:26 26.04.2021.

Sve će to “riješit naš hajduk” . Iduće godine ( vjerovatno) će se Hajduk boriti za naslov . Ako ne onda vjerovatno godinu kasnije ili vjerovatno godinu kasnije ili vjerovatno .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije